- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
- Konu Sahibi Havalianne__
-
4+ 5 te kese görünmesi gerekiyor..
ama geç döllenme falansa bu süre artabilir .
İnşallah dıl gebelil değildir . Sağlıkla ilerler kan verdin mi ?
Daha kese için erken canım bazılarının geç görülüyormuş
Son regl tarihin nedir ?Bugün kan verdim canım alttan bakmadı, karından baktı görülmedi
Son regl tarihin nedir ?
Daha önce kan tahlili yaptırmış mıydınız? sonuç ne çıkmıştı?? 500 lü değerlerde kese görünmeye başlıyor?
Eğer dış gebelik ise tüpte kalan kese görülebiliyor o yüzden sordum ben 2 kere dış gebelik yaşadım ALLAH kimseye yaşatmasınKızlar şimdi sonucu aldım 2824,1 acaba geç döllenme olup ikiz olabilir mi
Bu değerlerde mutlaka kese görünmesi gerekiyordu hele ki ikizse daha erken farkediliyor.. lütfen çok geç kalmadan tekrar doktorunuza başvurun... ilkin de geç kalındığı için tüplerimden birini kaybettim maalesefKızlar şimdi sonucu aldım 2824,1 acaba geç döllenme olup ikiz olabilir mi
Canım Göbek kısmında hafif yağlanman varsa da ultrasonda geç görülebiliyor. Benim öyle olmuştu doktor öyle demişti. Telaş etme ferah tut Yüreğini görürsün yakın zamandaBugün kan verdim canım alttan bakmadı, karından baktı görülmedi
Gözün aydın canım . Benimde öle olmuştu dediğim gibi. Birazcık göbücüğüm vardı ultrasonda görülmedi alttan görmüştü :) darısı bize dua et olur mu maşallah sana da Rabbim korusun sağlıcakla al kucağınaKızlar doktor sonuçtan sonra vajinal baktı ve görüldü, sanki geç döllenme olmuş dediğim gibi büyük ihtimalle 30 Aralık da kalmışım
Gözün aydın canım . Benimde öle olmuştu dediğim gibi. Birazcık göbücüğüm vardı ultrasonda görülmedi alttan görmüştü :) darısı bize dua et olur mu maşallah sana da Rabbim korusun sağlıcakla al kucağına
E ikiz ozaman
İki kese var demedi ama,şuan 3 haftalık beta 2824,1 tek kese içinde olurmu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?