kese gelişmiş bebek gelişmemiş yardım lütfen

aasglm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
6
0
26
merhaba ben 7+3 hamileyim keseyi normal zamanda zamanda gördük bi sıkıntı yok dedi geç döllenme olmuş olabilir dedi. 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi 10 gün sonra cuma günü gittiğimde bebeği normal ultrasonla göremedi biraz daha bekleyelim pazartesi gel dedi ben çarşamba günü gittim bebeği gördü bu sefer ama gelişimi durmuş görünüyor 1 hafta daha bekleyelim dedi benim anlamadığım nokta şu gelişmeyen bebek 5 gün öncesinden görünmeyip sonra nasıl görünüyor geç döllenme olabilir mi yardım edin lütfen kafam allak bullak????

her halde gec dollenmiş tekrar gidince insallah her sey normal gozukur doktorlar hep umut vermemek icin oyle konusuyolar merak etke duzelir Allahinnizniyle . benim kiz kardesim hamileydi adetinde duzensizlik var diye doktor hic bi zaman bebegin tam.olarak.kac haftalik oldugunu soyleyemedi hep dedi uc hafta bilmem dort hafta bebek geride bilmem ne ama bebek doktorun tahmininden 3 hafta sonra dogdu 😃 Allah isderse olmaz deyilen her sey olur. insallah her sey iyi olur

her halde gec dollenmiş tekrar gidince insallah her sey normal gozukur doktorlar hep umut vermemek icin oyle konusuyolar merak etke duzelir Allahinnizniyle . benim kiz kardesim hamileydi adetinde duzensizlik var diye doktor hic bi zaman bebegin tam.olarak.kac haftalik oldugunu soyleyemedi hep dedi uc hafta bilmem dort hafta bebek geride bilmem ne ama bebek doktorun tahmininden 3 hafta sonra dogdu 😃 Allah isderse olmaz deyilen her sey olur. insallah her sey iyi olur
teşekkür ederim derim desteğiniz için 🥹

X