• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese gelişimi bebekle uyumlu değil

Yaseminkkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
1
0
1
29
bu gün doktor bebeğimin 6 haftalık oldugunu kesesinin 4 haftalık gözüktüğünü söyledi . Böyle bi durumla karşılaşan varmı
Düşük riskin var saglıksız gebelik olabilir bi hafta daha şans verelim kese gelişimine haftaya bakarız dedi . Yaşayan varmı böyle bişeyi ?

bu gün doktor bebeğimin 6 haftalık oldugunu kesesinin 4 haftalık gözüktüğünü söyledi . Böyle bi durumla karşılaşan varmı
Düşük riskin var saglıksız gebelik olabilir bi hafta daha şans verelim kese gelişimine haftaya bakarız dedi . Yaşayan varmı böyle bişeyi ?

1 haftaya kadar normal canım ama 2 hafta gerilik nasıl sonuçlanır bilmiyorum. Benimde gerideydi bebek büyüdükçe fark kapandı

Benim de böyleydi ilk haftalarda kese uyumsuzdu sonradan toparlandı. Ama gebeliğin 21.haftada sonlandı. Bebeğimin kalbi durmuştu. Alakası var mı bilmiyorum.
Nasibi varsa seninle kalır cnm ❤️

Peki ilk dr kontrolunuz mu ?

Back