• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kese etrafında kanama :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar bugün öglen kanamam oldu kıpkırmızı değidi ama sulu pembe kandı cok az oldu 6+6 haftalık hamileyim hemen doktora gittim kese etrafında 15.32 mm kanama var dedi çok korktum bebegin kalp atışlarını duydum şükür proluton 500 iğne vuruldum ve progestan 100 yazdı ama düşük tehlikesi var dedi doktor boyle durumu yaşayan biri varmı sol kasığımda biraz ağrıo cok korkuyorum :KK43:((
Allahım sağlıkla sıhhatle size bağışlasın inşallah yavrunuzu.. çookk geçmiş olsunn

ya bende tedavi ile hamile kalmıştım fakat kanamam oluyo kanama alanı var bunu da kanama ile atacaksın dedi ama içim hiç rahat değil nednse

ya bende tedavi ile hamile kalmıştım fakat kanamam oluyo kanama alanı var bunu da kanama ile atacaksın dedi ama içim hiç rahat değil nednse
Canım allahın izniyle bişey olmaz her kanamayı düşük diye korkuyoruz haliyle ama olabilen birşeymiş sen dinlenmeye bak inşallah geçer

Back