• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kese etrafında kanama :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yaşamıştım. Çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım.

Sıfır hareketsiz kalma ama bir ay dikkat et ağır şey kaldırma kendini çok yorma
Desemki agır kaldırdım falanda yok hep dinleniyordum dün biraz fazla üzüldüm ona yoruyorum birşey anladım bu 6 aylık evlilikte bazen insan beklediği gibi hayal ettiği gibi olmuyo bişey bu üzüntüye yoruyorum

Kanama alanı bende de var malesef. 7. Haftada başladı. 8. Haftada gittiğimde hala vardı. İstirahat dedi doktorum. Yatak döşek yatma ama dikkat et kendine yorma kesinlikle dedi.
Bakalım haftaya kontrolüm var inşallah geçmiştir ve seninkide bi an önce geçer inşallah canım.

Desemki agır kaldırdım falanda yok hep dinleniyordum dün biraz fazla üzüldüm ona yoruyorum birşey anladım bu 6 aylık evlilikte bazen insan beklediği gibi hayal ettiği gibi olmuyo bişey bu üzüntüye yoruyorum
Canım tabiki tüm hastalıkların kökeni zaten sıkıntı üzüntü.
Takma bu sürede bir şeyi kafana

Kanama alanı bende de var malesef. 7. Haftada başladı. 8. Haftada gittiğimde hala vardı. İstirahat dedi doktorum. Yatak döşek yatma ama dikkat et kendine yorma kesinlikle dedi.
Bakalım haftaya kontrolüm var inşallah geçmiştir ve seninkide bi an önce geçer inşallah canım.
İnşallh canım geçsin yaa birde karnımın altı agrıo

İnşallh canım geçsin yaa birde karnımın altı agrıo
Çok şiddetli olmadığı sürece ağrılar normal çünkü rahim genişliyo dedi doktorum. Mesela bende ayakta biraz fazla durayım hemen sancı giriyo. Ama benim artık hoşuma gidiyo demekki bebeğim iyi ben burdayım diyor diye düşünüyorum :)

Bakalım canım inşallah olmaz oyle bişey artık ilaçlarımı kullanıp isthirat edicem ben dikkat edicem taktir allahın :KK43:

Aynen oyle canm ev supurme yuksege uzanma. Cok egilme. Iliski kesinlikle olmamali cok yurumemelisin. Agir kaldrma. Ilaclarini kullan doktoruna uy gerisi Allahin takdiri

Çok şiddetli olmadığı sürece ağrılar normal çünkü rahim genişliyo dedi doktorum. Mesela bende ayakta biraz fazla durayım hemen sancı giriyo. Ama benim artık hoşuma gidiyo demekki bebeğim iyi ben burdayım diyor diye düşünüyorum :)
Varya bende oyle düşünüyodum ağrısını çekim ne olucak demekki büyüyo diye ama benim başıma bu kanama gelince ondan korktum

Aynen oyle canm ev supurme yuksege uzanma. Cok egilme. Iliski kesinlikle olmamali cok yurumemelisin. Agir kaldrma. Ilaclarini kullan doktoruna uy gerisi Allahin takdiri
Evet canım dediğin gibi yapiim ilişki zaten gebeliği ögrendiğimden beri yapmıyorduk sadece kendime yemek hazırlamak icin kişisel ihtiyaç banyo vs için kalkıcam artık allahım büyük benim ve ben gibi olan herkezin yavrusunu sağlıklı bişekilde bağışlasın daha sabah eşime puset resmi atmıştım

Evet canım dediğin gibi yapiim ilişki zaten gebeliği ögrendiğimden beri yapmıyorduk sadece kendime yemek hazırlamak icin kişisel ihtiyaç banyo vs için kalkıcam artık allahım büyük benim ve ben gibi olan herkezin yavrusunu sağlıklı bişekilde bağışlasın daha sabah eşime puset resmi atmıştım

Kotu dusunme canm benim. Dua edicem senin icin mutlaka.

Gittinmi avike noldu canim bence progestan dusuk gibi 200 mglik alsan daha iyi olur sanki
Yarın randevum var doktorumla görüşücem dozu arttırmak için gitmedim vanım acile yarın tandevum var diye dün gitmiştim iğne vuruldum ve bebegin kalp arışları vardı bakalım yarın nasıl oluvak inşallah herşey yolundadır ve şuan akımtım yok garip

Merhaba arkadaslar. Bende 7 haftalık hamileyim , tabi bilmedigim icin hareketli bi donemdeydim. 10 saatlik yolculuk yaptim , akraba ziyaretleri filan derken yorgun dusmus olacagim ki kahve renkli lekelenmem oldu. Ben hastalandim sandim ama burnuma kokular geliyordu. Test yaptim ve gebe ciktim sukur. Hic beklemedgm bi anda :) sonra dr.a gittik ve dusuk tehlikesi oldugunu kesenin iki kati kanama alani oldugunu soyledi. Yalniz onemli olan az yada cok kanama alani degil minnacik bir alan dahi olsa dusuk tehlikesi varmis.Ve bebegimin kalp atislari biraz beklenenin altindaymis. Duzelebilr dedi. Bu birazda bizim elimizde aslinda o yuzden ilaclarinizi kullanin , dinlenin iyice ve kesinlikle stres yapmayin. Bunlari soylemek benim icinde zor ama oyle insanlar varmiski kesenin her yeri kan oldugu halde bebegi saglikli doguyomus, oyleside varmis ki kese sapasaglam hic tehdit yokken bebek dusuveriyomus. Bebek saglikli ise dogar, sagliksizsa gider dedi bana dr.
Allah hepimize once hayirlisini nasip etsin. Ve hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza alip kokularini cekmemizi nasip etsin insallah ❤

Ve sol kasikta agri bendede oluyordu kist cikti 3 cm. o yuzden agriyi orda fazla hissediyosun dedi. Muhtemelen oyle bseydir yada bebisin yerlesiyodur .. Adet kani gbi bi kan gorursen ,nefesini kesecek gbi bicak saplamasi gbi agrin varsa o zaman git. Dr.larin bi cogu bizleri korkutuyor bu yuzden en ufak seyde cocugu dusurduk saniyoruz , Benimki daha hayirli olsun demeden 'dusuk tehlikesi ' 'kan acilirsa durduramayiz' dedi. Psikolojimi dusun artik. Sonra dr.umu degistm simdi daha iyi hissediyorum. cunku dr.dusuk tehlikesinin herkeste oldugunu her gebelikte ilk aylarin yerlesme ayi oldugu icin dusuk olabilecegini soyledi :) umarim hepimiz kurtuluruz bebislerimiz tehlikeyi atlatir....

Back