- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 33
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Desemki agır kaldırdım falanda yok hep dinleniyordum dün biraz fazla üzüldüm ona yoruyorum birşey anladım bu 6 aylık evlilikte bazen insan beklediği gibi hayal ettiği gibi olmuyo bişey bu üzüntüye yoruyorumBende yaşamıştım. Çok şükür sağlıcakla kucağıma aldım.
Sıfır hareketsiz kalma ama bir ay dikkat et ağır şey kaldırma kendini çok yorma
Bende 2 hafta once olmuştu kese etrafında yoktu boyle bişey geçmişti progestan ve iğneyle tekrar bugun oldu ve kese dışında kanama 15 mm kadar bende cok yoruldum([/QUOTE
Umarım en kısa sürede biterde rahat bi nefes alırız
Canım tabiki tüm hastalıkların kökeni zaten sıkıntı üzüntü.Desemki agır kaldırdım falanda yok hep dinleniyordum dün biraz fazla üzüldüm ona yoruyorum birşey anladım bu 6 aylık evlilikte bazen insan beklediği gibi hayal ettiği gibi olmuyo bişey bu üzüntüye yoruyorum
İnşallh canım geçsin yaa birde karnımın altı agrıoKanama alanı bende de var malesef. 7. Haftada başladı. 8. Haftada gittiğimde hala vardı. İstirahat dedi doktorum. Yatak döşek yatma ama dikkat et kendine yorma kesinlikle dedi.
Bakalım haftaya kontrolüm var inşallah geçmiştir ve seninkide bi an önce geçer inşallah canım.
İnşallah düzelir ve karnımın altındaki ağrı normalmi arada vajinada içinde kasılmalar da oluyoCanım tabiki tüm hastalıkların kökeni zaten sıkıntı üzüntü.
Takma bu sürede bir şeyi kafana
İnşallah canım
Çok şiddetli olmadığı sürece ağrılar normal çünkü rahim genişliyo dedi doktorum. Mesela bende ayakta biraz fazla durayım hemen sancı giriyo. Ama benim artık hoşuma gidiyo demekki bebeğim iyi ben burdayım diyor diye düşünüyorum :)İnşallh canım geçsin yaa birde karnımın altı agrıo
Bakalım canım inşallah olmaz oyle bişey artık ilaçlarımı kullanıp isthirat edicem ben dikkat edicem taktir allahın
Varya bende oyle düşünüyodum ağrısını çekim ne olucak demekki büyüyo diye ama benim başıma bu kanama gelince ondan korktumÇok şiddetli olmadığı sürece ağrılar normal çünkü rahim genişliyo dedi doktorum. Mesela bende ayakta biraz fazla durayım hemen sancı giriyo. Ama benim artık hoşuma gidiyo demekki bebeğim iyi ben burdayım diyor diye düşünüyorum :)
Evet canım dediğin gibi yapiim ilişki zaten gebeliği ögrendiğimden beri yapmıyorduk sadece kendime yemek hazırlamak icin kişisel ihtiyaç banyo vs için kalkıcam artık allahım büyük benim ve ben gibi olan herkezin yavrusunu sağlıklı bişekilde bağışlasın daha sabah eşime puset resmi atmıştımAynen oyle canm ev supurme yuksege uzanma. Cok egilme. Iliski kesinlikle olmamali cok yurumemelisin. Agir kaldrma. Ilaclarini kullan doktoruna uy gerisi Allahin takdiri
Evet canım dediğin gibi yapiim ilişki zaten gebeliği ögrendiğimden beri yapmıyorduk sadece kendime yemek hazırlamak icin kişisel ihtiyaç banyo vs için kalkıcam artık allahım büyük benim ve ben gibi olan herkezin yavrusunu sağlıklı bişekilde bağışlasın daha sabah eşime puset resmi atmıştım
Tskr ederim canımKotu dusunme canm benim. Dua edicem senin icin mutlaka.
Canım bi acile git istersen.Kızlar kahverengi akıntım varken dahada kırmızı oldu şimdi !!((
Gittinmi avike noldu canim bence progestan dusuk gibi 200 mglik alsan daha iyi olur sankiKızlar kahverengi akıntım varken dahada kırmızı oldu şimdi !!((
Canım yarın randevum var diye gitmedim hem afedersin tuvalet esnasında geldi kabızlıkta varya zorladım galiba birtek o an oldu şimdi yok anlamadımCanım bi acile git istersen.
Yarın randevum var doktorumla görüşücem dozu arttırmak için gitmedim vanım acile yarın tandevum var diye dün gitmiştim iğne vuruldum ve bebegin kalp arışları vardı bakalım yarın nasıl oluvak inşallah herşey yolundadır ve şuan akımtım yok garipGittinmi avike noldu canim bence progestan dusuk gibi 200 mglik alsan daha iyi olur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?