- 26 Ocak 2018
- 716
- 689
- 28
-
- Konu Sahibi Gulbahcesii96
Insallah sizin boyutu nasilGeçer inşallah çok zor süreçler gerçekten
Benim gebelik daha küçük o yüzden kanama alanı büyük inşallah kese büyüdükçe kanama alanı geçerInsallah sizin boyutu nasil
InsallahBenim gebelik daha küçük o yüzden kanama alanı büyük inşallah kese büyüdükçe kanama alanı geçer
Evet günde 2 tane sen sadece progestan mı alıyorsun iğne var mıInsallahprogestan kullanmaya basladiniz mi
Evet 200 mg gunde iki kere fitil olarak progestan aliyorum sadeceEvet günde 2 tane sen sadece progestan mı alıyorsun iğne var mı
Dışarı gelen kanaman yok ama demi şimdi kaçıncı haftadasın birbirmizi takip edelim inşallah yakın zamanda yok olur bu kanama alanıEvet 200 mg gunde iki kere fitil olarak progestan aliyorum sadece
Sana özelden yazacaktım da kapalı mesaj atamadımEvet 200 mg gunde iki kere fitil olarak progestan aliyorum sadece
Evet hic kanamam ya da lekelenmem olmadi simdiye kadar cok sukurDışarı gelen kanaman yok ama demi şimdi kaçıncı haftadasın birbirmizi takip edelim inşallah yakın zamanda yok olur bu kanama alanı
Oyle mi hic bilmiyorum kapali oldugunu. Yok kan sulandirici kullanmiyorumSana özelden yazacaktım da kapalı mesaj atamadım
Kan sulandırıcı da kullanıyor musun
Yok benim de olmadı şükür henüz 6. HaftayızEvet hic kanamam ya da lekelenmem olmadi simdiye kadar cok sukur9+2 yim. Sizin oldu mu kanamaniz
Oyle mi hic bilmiyorum kapali oldugunu. Yok kan sulandirici kullanmiyorum
Cok sukur insallah hic olmadan geciririzYok benim de olmadı şükür henüz 6. Haftayız