- 25 Mayıs 2020
- 110
- 65
- 48
- Konu Sahibi Kuzukulagi
-
Çok teşekkür ederim maşallah inşallah bizimki de öyle durur evet ilaç verdi ağır grip oldum bide bitki çayı da icemiyorum değil mi doktorum bana hiçbir şey anlatmadı çok kötüydüCanım benimde 8. Haftada kanama alanım vardı olabiliyor genelde. İlaçla filan durdu. Ama ölçüsünü bilmiyorum. Sen strese sokma kendini. Rabbim nasip edicekse zaten olucak. Biraz dikkat et. Yatmaya çalış bol bol. İlaç da vermiştir zaten doktor.
Yani ben hiç içmedim bitki çayı korktum açıkçası. Ama en azından doktora söyleseniz ilaç verirdi grip için. Enfeksiyon da sorun çünkü gebelikte.Çok teşekkür ederim maşallah inşallah bizimki de öyle durur evet ilaç verdi ağır grip oldum bide bitki çayı da icemiyorum değil mi doktorum bana hiçbir şey anlatmadı çok kötüydü
Söyledim yüzüme bile bakmadı değişik davrandıYani ben hiç içmedim bitki çayı korktum açıkçası. Ama en azından doktora söyleseniz ilaç verirdi grip için. Enfeksiyon da sorun çünkü gebelikte.
Fitil değil de hap verdiBol bol limon bal portakal filan tüketin en azından. Fitil verdi dimi kanama alanı için.
O zaman doktor değişmekte fayda varSöyledim yüzüme bile bakmadı değişik davrandı
Amin inşallah size de çok geçmiş olsunBen de ikizlere hamileydim beş aylıkken birinin plesantasinda kanama alanı gördüler bana yatış verdiler iki üç gün yattım ama tebbir amaçlı düşük önleyici ilaç verdi dokttor onu kulladim ve kanama alanın küçüldüğünu söylediler ve sonra da düzeldi ikiz gebelik daha risklidir siz daha avantajlısiniz Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz inşallah
Progestan fitil olarak kullanımda daha etkili diye biliyorum amaFitil değil de hap verdi
SağolunAmin inşallah size de çok geçmiş olsun
Hamile olduğumu öğrendikten sonra gittiğim ilk ultrasonda (4+5 gündü sanırım) benim de kesenin etrafında kanama göründü. Doktor düşük olabileceğini söyledi ama herhangi bir kanamam olmadı, şu an 14. Haftaya ilerledim gayet sağlıklı giden bir gebeliğim var. O zaman ben de korkmuştumHayırlı ramazanlar. Doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu ogrendim ama kesenin çevresinde yaklaşık 20 mm kanama olduğunu düşük olabileceğini söyledi. Aranızda böyle olup düşük yapmayan var mı kendimi çaresiz hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?