Kese boyutu

Selinnx

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2021
45
25
28
Kese boyutu 4+3 te gs 0.55 yazıyor kağıtta. Anlayan var mı iyi mi kötü mü acaba. Doktor bişey demedi haftaya çağırdı. Bide lekelenmem de var. Yaşayan var mı

Normal. Lekelenme için progestan kullanmalısınız. Doktorunuza ulaşın ya da acile gidin.

Doktor progestanı istersen kullan dedi düşük iğnesi yaptırdı ne olur ne olmaz diye. İnsan gibi bişey demiyorlar ki
Isteyin o zaman ya. Ne kadar yazık valla. Bende hiç lekelenme olmadı. Ben dedim ki doktora ben progestan kullanmak istiyorum önlem amaçlı bir zararı olmayacaksa. O da tabi kullan dedi günde 2 vajinal devam ettim ilk 4 ay. Hem de keseyi görmeden başlamıştım.
Bana da daha önce tüp bebekte kullandırmışlardı transferden sonra daha gebelik oluşmadan onlem amaçlı. Oluşsaydı devam edecektim yine. Zararlı bir şey değil yani.

Doktor progestanı istersen kullan dedi düşük iğnesi yaptırdı ne olur ne olmaz diye. İnsan gibi bişey demiyorlar ki
Değiştirin doktorunuzu nasıl isterseniz kullanın düşük önleyici bir hap bu sonuçta ilk zamanlar çok tehlikeli daha yeni yeni yerleşmeye çalışıyor sonuçta ağrılarınızı da hafifletir

Bazı insanlarda progestan kist yapıyor.

Değiştirin doktorunuzu nasıl isterseniz kullanın düşük önleyici bir hap bu sonuçta ilk zamanlar çok tehlikeli daha yeni yeni yerleşmeye çalışıyor sonuçta ağrılarınızı da hafifletir
Bir tane düzgün doktora denk gelmedim inanın artık deliricem yani. Akşam yatmadan başlıcam

Bir tane düzgün doktora denk gelmedim inanın artık deliricem yani. Akşam yatmadan başlıcam
Evet malesef özellikle kadın doğum için düzgün doktora denk gelmek büyük şans siz yinede araştırın başka doktor bir danışın hap için o daha iyi yönlendirir

Evet malesef özellikle kadın doğum için düzgün doktora denk gelmek büyük şans siz yinede araştırın başka doktor bir danışın hap için o daha iyi yönlendirir
Deniyorum çevremdeki doktorları nasip hayırlısıyla şu günleri atlatayım da bebeğim benimle kalır inşaAllah

Merhaba Merve çok şükür benim de bir sıkıntım yok doktor ilk gebelik olduğu için günde bir defa kullan diye yazdı ağızdan dedi iki türlü de faydalı dimi yan etkisi çok oluyor diyor buradaki kızlar

Merhaba Merve çok şükür benim de bir sıkıntım yok doktor ilk gebelik olduğu için günde bir defa kullan diye yazdı ağızdan dedi iki türlü de faydalı dimi yan etkisi çok oluyor diyor buradaki kızlar
Yok yavrum ne yan etkisi yaa zaten hcg tırmanıyor hızla günde 2 katı.

İnan midem daha bulanmadı aşerme falan da olmadı herkes ne istiyorsun miden bulanıyor mu diyor ama yok yani ben ne bulduysam kararında yiyorum herkesinki çok farklı bence

Kese boyutu 4+3 te gs 0.55 yazıyor kağıtta. Anlayan var mı iyi mi kötü mü acaba. Doktor bişey demedi haftaya çağırdı. Bide lekelenmem de var. Yaşayan var mı
Merhaba bende de aynı durum var ve düşük tehlikem var. kese henüz küçük 0.52ydi 4+3 de gördü doktor keseyi ve beta da çok hızlı artmıyor progestan kullanıyorum . Durumuz nasıl oldu kese büyüdu muöğrenebilir miyim.

Şuan 10+4teyim çok şükür kese de bebekte normal şuanlık . İlk 3 ay düşük tehlikesi dediği için bende progestan kullanıyorum ara ara lekelenme geliyor. İnşaAllah sağlıklı bir bebek olurda düşmez hepimizin ki. Çok stres sıkıntı yaptım siz yapmayın gerçekten olacaklara engel olamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…