Kese boyutu

Şuan 10+4teyim çok şükür kese de bebekte normal şuanlık . İlk 3 ay düşük tehlikesi dediği için bende progestan kullanıyorum ara ara lekelenme geliyor. İnşaAllah sağlıklı bir bebek olurda düşmez hepimizin ki. Çok stres sıkıntı yaptım siz yapmayın gerçekten olacaklara engel olamıyoruz
Aa öyle mi çok sevindim. Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsinnn. Evet stres yapmamaya çalışıyorum. Çok şükür benim lekelenmem bitti. Ama ilaç kullanmaya devam ediyorum. Şuan 5+0 olarak gözüküyor haftam. Ama sol kasık tarafımda dünden beri batma var inşallah normaldir

Aa öyle mi çok sevindim. Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı da nasip etsinnn. Evet stres yapmamaya çalışıyorum. Çok şükür benim lekelenmem bitti. Ama ilaç kullanmaya devam ediyorum. Şuan 5+0 olarak gözüküyor haftam. Ama sol kasık tarafımda dünden beri batma var inşallah normaldir
Bende hala sancı batma var yorulduğum an yataklara atıyorum kendimi bizim bebekler yorgunluk sevmiyor bence ☺️ doktorum kafanı oraya verme dedi sancı vs. Bende takmamaya çalışıyorum ama çoğunlukla yatıştayım 3 ay bitsin bakalım hayırlısıyla

Bende hala sancı batma var yorulduğum an yataklara atıyorum kendimi bizim bebekler yorgunluk sevmiyor bence ☺️ doktorum kafanı oraya verme dedi sancı vs. Bende takmamaya çalışıyorum ama çoğunlukla yatıştayım 3 ay bitsin bakalım hayırlısı
Bende normal olduğunu düşünüyorum ama düşük tehlikesi olunca ister istemez tedirgin oluyorum. Tek sağlıklı olsunlar da 3 ay da yatılır 🥰

Bende normal olduğunu düşünüyorum ama düşük tehlikesi olunca ister istemez tedirgin oluyorum. Tek sağlıklı olsunlar da 3 ay da yatılır 🥰
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ ben yat yat bunaldım artk bide kilo almışım ye yat sürekli 😂 doktoruma kalsa yemek bile yapma diyor azıcık hareket etsem nefes nefese kalıyorum hamlaştım 😂

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺️ ben yat yat bunaldım artk bide kilo almışım ye yat sürekli 😂 doktoruma kalsa yemek bile yapma diyor azıcık hareket etsem nefes nefese kalıyorum hamlaştım 😂
Amin inşallah ☺️ benim doktorda aynısıni söyledi ama sağlıklı olsunlar da artık kiloydu yatmakti önemli degil 🥰☺️

X