5000 degerlere gelince gorunebiliyoKızlar keselerini zi ne zaman gördünüz en erken paylaşırmışsınız birde adet leriniz düzensiz ise son adet bilinmiyor ve ya cok önceden olduysa bebek nasıl hesaplanacak bilginiz varmı
Ben 5. Hafta gordum kesemi haftaya da kalp atisini duymaya gidicezKızlar keselerini zi ne zaman gördünüz en erken paylaşırmışsınız birde adet leriniz düzensiz ise son adet bilinmiyor ve ya cok önceden olduysa bebek nasıl hesaplanacak bilginiz varmı
Bende cuma gunu kesem icin gidicemBen 5. Hafta gordum kesemi haftaya da kalp atisini duymaya gidicez
Daha cok var yani5000 degerlere gelince gorunebiliyo
Degisio kisiden kisiye,bnm dgrim 1300 du pzrtesi ,cuma gunu kese yi gorelim dedi mesela,dua et bol bol saglikli olsnda gec grnmus erkn gorunmus fark etmzDaha cok var yani
Kese görmeden de insan hamileyim diyemiyor oyuzden bu acelemDegisio kisiden kisiye,bnm dgrim 1300 du pzrtesi ,cuma gunu kese yi gorelim dedi mesela,dua et bol bol saglikli olsnda gec grnmus erkn gorunmus fark etmz
Bende ayni durumdayim ara ara kasik agirisindan baska bisiyim yok insan tedirgin oluyor ister istemez,yarin bnm randevumKese görmeden de insan hamileyim diyemiyor oyuzden bu acelem
Bu ağrılar normalmiş bende aynı durumdayım rahşmde olan değişiklikler yüzünden oluyormusBende ayni durumdayim ara ara kasik agirisindan baska bisiyim yok insan tedirgin oluyor ister istemez,yarin bnm randevum
Evet biliyrm norml hayirlisiyla alsak guzel haberlerBu ağrılar normalmiş bende aynı durumdayım rahşmde olan değişiklikler yüzünden oluyormus
Canim senin SAT ne zaman.Ben persembe gunu 4+6 da vajinal ultrasonda keseyi gordum.Cuma gunu baska bi doktor karindan bakti kesenin karartisini gordu ama vajinaldeki kadar net degildi tabiki.Vajinalde ben bile hemen aaa kese dedim.Bende belirtilere taktim.Meme hassasiyeti arada hafiif bulanti arada kasik agrisi baska bisey yok.Sanirim daha cok erken diye.Kızlar keselerini zi ne zaman gördünüz en erken paylaşırmışsınız birde adet leriniz düzensiz ise son adet bilinmiyor ve ya cok önceden olduysa bebek nasıl hesaplanacak bilginiz varmı
Bende dun vajinal ultr. 4+5dedi dedigin gibi karindan görülmedi, bir daha ne zaman gidicen bendede bisi yok arada kasık agrisi gogus agrisi ama cok erken tabi gerisi icin oglumdan biliyrmCanim senin SAT ne zaman.Ben persembe gunu 4+6 da vajinal ultrasonda keseyi gordum.Cuma gunu baska bi doktor karindan bakti kesenin karartisini gordu ama vajinaldeki kadar net degildi tabiki.Vajinalde ben bile hemen aaa kese dedim.Bende belirtilere taktim.Meme hassasiyeti arada hafiif bulanti arada kasik agrisi baska bisey yok.Sanirim daha cok erken diye.
Pazartesi karindan bakicaz canim.Ben de daha once gebelik yasadim ama bulantim ne zaman basladi meme hassasiyetim ne zaman basladi hic hatirlamiyorum.Tek hatirladigim 3.aydaki meme yanmam agrim acidan aglamam cunku bende meme protezi var agrim protezi olmayandan daha siddetli oluyo.Bulanti desen 10 kilo vermistim acillerde yasipdumBende dun vajinal ultr. 4+5dedi dedigin gibi karindan görülmedi, bir daha ne zaman gidicen bendede bisi yok arada kasık agrisi gogus agrisi ama cok erken tabi gerisi icin oglumdan biliyrm
Bana 2 haft. Dedi dayanamzsan 10 gun snra gel dedi,bende kusmaktan bihal olmustum,hayirlisi olsun insallah hersey yolunda gider herkez icinPazartesi karindan bakicaz canim.Ben de daha once gebelik yasadim ama bulantim ne zaman basladi meme hassasiyetim ne zaman basladi hic hatirlamiyorum.Tek hatirladigim 3.aydaki meme yanmam agrim acidan aglamam cunku bende meme protezi var agrim protezi olmayandan daha siddetli oluyo.Bulanti desen 10 kilo vermistim acillerde yasipdum
Sat kacti senin canm,cocugun kac yasinda bnmki 5i bitirdiPazartesi karindan bakicaz canim.Ben de daha once gebelik yasadim ama bulantim ne zaman basladi meme hassasiyetim ne zaman basladi hic hatirlamiyorum.Tek hatirladigim 3.aydaki meme yanmam agrim acidan aglamam cunku bende meme protezi var agrim protezi olmayandan daha siddetli oluyo.Bulanti desen 10 kilo vermistim acillerde yasipdum
Merhaba bende bşey sorabilir miyim benimde son adete göre Şuan 5 Hafta karından gözükür mü gitsem alt taraftan baktırmak istemiyorum da4 5 ci haftalar kese 7 8 kalp atışı duyulur canim
Aynı belirtiler bendede var benım ki tahminen 3 haftalık sat nedir bilmiyprum adet ise zaten düzensiz adetim var ultrason ölçülerine göre anlaşılacak vajınal ultrasondan korkuyorum karından görücem nasıl sabrederim bilmıyorum ama yeni hamılelıklerde çocuğu bozuyormuş vajınal ultrasonCanim senin SAT ne zaman.Ben persembe gunu 4+6 da vajinal ultrasonda keseyi gordum.Cuma gunu baska bi doktor karindan bakti kesenin karartisini gordu ama vajinaldeki kadar net degildi tabiki.Vajinalde ben bile hemen aaa kese dedim.Bende belirtilere taktim.Meme hassasiyeti arada hafiif bulanti arada kasik agrisi baska bisey yok.Sanirim daha cok erken diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?