• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kese ben zaman gözükür

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sat kacti senin canm,cocugun kac yasinda bnmki 5i bitirdi
Benim o gebeligim sonlanmisti canim bi kaza sonucu.Bu da planlayarak oldu.Ama onda hic sakinmazdim cok rahattim bunda surekli tedirginim.Surekli kendimi dinliyorum.Normal kasik agrilarim var kanama lekelenme hicbisey yok Allaha sukur.Ama ben ne yazik ki takintili bi insanim.Kendime 9 ayi zehir etmek de istemiorum.Napicam bilmem.Inan hic sevinemedim dusun dusun 24 saat.

Aynı belirtiler bendede var benım ki tahminen 3 haftalık sat nedir bilmiyprum adet ise zaten düzensiz adetim var ultrason ölçülerine göre anlaşılacak vajınal ultrasondan korkuyorum karından görücem nasıl sabrederim bilmıyorum ama yeni hamılelıklerde çocuğu bozuyormuş vajınal ultrason
Hayir olurmu oyle şey cogu zaman dogru taniyi koymada daha on planda vajnl ult.oyle bisi olsa doktorlar onermez bi kere,icini rahat tut beta baktir bi önden

Aynı belirtiler bendede var benım ki tahminen 3 haftalık sat nedir bilmiyprum adet ise zaten düzensiz adetim var ultrason ölçülerine göre anlaşılacak vajınal ultrasondan korkuyorum karından görücem nasıl sabrederim bilmıyorum ama yeni hamılelıklerde çocuğu bozuyormuş vajınal ultrason
SAT Son Adet Tarihi demek canim.Ben de vajinal ultrason tercih ediyorum daha net diye sonuclar.

Benim o gebeligim sonlanmisti canim bi kaza sonucu.Bu da planlayarak oldu.Ama onda hic sakinmazdim cok rahattim bunda surekli tedirginim.Surekli kendimi dinliyorum.Normal kasik agrilarim var kanama lekelenme hicbisey yok Allaha sukur.Ama ben ne yazik ki takintili bi insanim.Kendime 9 ayi zehir etmek de istemiorum.Napicam bilmem.Inan hic sevinemedim dusun dusun 24 saat.
:kızgın: bende ayniyim mrk etme,bi cocugum 3 kurjm var bu sefer tani kondu pihtilasma ckti ilacla basladim ama nafile dusuncelere engel degil,eşim en guzel duygulari dusuncelere boguyorsn yapma dio ama olmuuooooo,ama su gercekki hersey allahtan biz parcalansakta elden bise gelmez,dua etmekten baska birşeyimiz yok,rabbim hayirlisini versin

Cok az lekelenme olursa hemen korkma oglumda olmustu,yinede gitmistim dok. Iyiydi,ama cok olursa hemen git

Cok az lekelenme olursa hemen korkma oglumda olmustu,yinede gitmistim dok. Iyiydi,ama cok olursa hemen git
Hicbi sikintim yok Allaha sukur canim.Bulantimin olmamasini taktim kafaya.Belki daha erken diye baslamadi.Ama kabizligim var tuvalete 3 gunde bir cikiorum.ne yazik ki.Benim de esim ayni seyleri soluo en mutlu zamanlarimizi sebepsiz kedere boguosun yapma dio hakli.

Hicbi sikintim yok Allaha sukur canim.Bulantimin olmamasini taktim kafaya.Belki daha erken diye baslamadi.Ama kabizligim var tuvalete 3 gunde bir cikiorum.ne yazik ki.Benim de esim ayni seyleri soluo en mutlu zamanlarimizi sebepsiz kedere boguosun yapma dio hakli.
BEnde sen gibiyim canım kabızlık var ve mide bulantısı yok taktım kafaya baya

🤗bendede var kabizlik,hayirlisiyla aliriz insallah kucagimiza

Merhaba bende bşey sorabilir miyim benimde son adete göre Şuan 5 Hafta karından gözükür mü gitsem alt taraftan baktırmak istemiyorum da
Gozukebilir ama herkeste farklı oluyor benim gözüktü karından ama arkadasimin gözükmedi sanirim bebek ve kese gelişimine bağlı

Back