Kervan mobilya dan sikayetciyim

prensescasper

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
47
11
43
Merhaba arkadaşlar kervan dan koltuk veya başka bişey alıp sorun yaşayan varmı acaba ben kervan dan yüksek bi meblağ ödeyerek bi koltuk takımı aldım fakat koltuklar eve gelir gelmez bir hafta içinde üstüne bişeyler dökülmüş gibi lekelenme ye başladılar kendilerini aradım gelip baktılar kumaştan kaynaklı bi sorun olduğunu değiştireceklerini fakat ürünlerinin yurt dışından geldiğini söylediler 1 ay birbuçuk ay bekledikten sonra ( sanırım o arada iade sürecini geçirmeye çalıştılar) koltukları min minderleri ni değiştirdiler fakat gelen minderlerde 1 hafta içinde aynı sorunu yaşadım bu sefer aradığımda tepkileri çok daha farklıydı defalarca aradım kimse ilgilenmedi yerlerine gittim aracıma minderleri mi koyup götürdüm koltukları kapının önünde yakacağımı söyledim aldığım cevap şuydu (Ne yaparsanız yapin) şimdi dava açtım kendilerine ancak okadar para verdim ve paramla rezil oldum gerçekten biyerde ürün alırken dikkatli olun özellikle kervan mobilya dan arkadaşlar

ben kervan diye bir marka tanımıyorum.
bulunduğunuz şehre özgü markalaşmış bir yer mi?

Muhteşem YY ile ünlü oldu demek yoksa ben hiç bir yerde şubesini falan görmedim.
Yok daha önceleri ünlüdür İtalya'dan getiriyorlar güya ürünlerini hay İtalyan inini yediğim okadar pişmanım ki aldigima eşim bile ara ara laf sokuyor bukadar para verip aldığın koltuklara bak die dava açtım ama ne olur bilemiyorum haklıyimumarım kazanirim

diyecek bir şey bulamadım ne kadar ilginç.
medyada şikayet belirten yerler var oralara yazabilirsiniz hatta blog bile açablirsiniz belki ama bir yere danışmak lazım onlar da size karşı dava açmasın. Ama sonuçta medyada yapılan bir reklam binlerce liraya mal oluyorsa, yapılan kötü bir reklamın telafisi daha da zor olur.
bir avukata danışarak gazeteye ilan verme gibi bir hakkınızın olup olmadıgını bile öğrenebilirsiniz. Şikayetinizi dile getiren Kervan yetkililerine hitaben.
ya da buna benzer bir şeyler. dava süreci şirket ve bireyler arasında uzar gibi geliyor bana.

Sikayet lerle ilgili bi siteye yazı yazmıştım internette bikaç yere fakat yayindan kaldırmış lar bende dün görünce hayret ettim sanırım o firmaya da dava açtılar evet malesef uzun sürecek ama dava açmaktan başka şansım yoktu eşim diyorki eğer davayı kaybedersem medyayı çağırıp koltukları götürüp orada yapacağım böyle haksızlık lara gelemiyor çok sınırlı ee haklı tabi ama bilmiyorum moralim bozuluyor hergün bunları salonumda gordukce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…