bacaklarıyla ünlüymüş zaten
Hahaaa bune yaa erkekten kadinliga evrimsiz bi de bunun ekürisi hakan kakız ı görün: http://o nedio.com/haber/star-ablalarimizin-en-guzel-bacaklisi-hakan-kakiz-sosyal-medyayi-sallamaya-devam-ediyor--707611
yani yadırgamıyorumda bu daha da değişik bi insanmış
not: onedio linkleri çıkmadığından o ve n yi ayırdım siz birleştiriverin adres çubuğunuzda
son fotoyuda eklicektimde neyse belki kk ya uygun olmayabilir
Eki Görüntüle 1832168
Eki Görüntüle 1832169
Eki Görüntüle 1832170
Chess bana ilk arkadaşım gösterdi, önce irrite oldum. Sonra bayağı sardıvalla ben bu konuyu açtım ama millet benden çok daha bilgi sahibi, bir iki linkte gördüm geçtim o kadar
Chess bana ilk arkadaşım gösterdi, önce irrite oldum. Sonra bayağı sardıSırf Kerimcan için snapchat yükledim, arada açıp izliyorum falan. Matrak çocuk, bilerek de abartıyor bazı şeyleri
Kerimcan yüzünden "inanamıyoruuğğğm gerçekteğğn inanamıyoruuğğm" lafı takıldı dilime fazlasıyla
Bir de "ay ne manaa"
Bu adamı gördükçe bülent ersoy yanliş zamanda gelmiş diyorum... zamaninda ne cekmis yazık ... eminim oda kıskanıyodur bu oğlanı :)))
aynen ne hissediyolarda böyle garip hallere giriyolarKendini parçalarcasına bir ünlüye hayran olma şeysini ömrüm boyunca anlamadım, anlamayacağım.
Bi ön ergenlikte X-Files'taki Fox Mulder karakterine hayran olduğumu hatırlıyorum. David Duchovny olarak da değil, dizideki Fox karakterine karşı bi sempati.
Ama bu çığlık çığlığa kalmalar, ezilircesine öne atlamalar... Ya normal bulmuyorum, şahsen, duygusal-manevi olarak bir yetersizlik olduğunu düşünüyorum bu davranışların altında. Kaldı ki ergenlik de değil, bildiğin genç yetişkin insanlar bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?