- 8 Ekim 2012
- 140
- 2
- Konu Sahibi Ejderha Dovmeli Kiz
Hadi şeker neyse de süt ve süt ürünlerini kesmek çok zor değil mi? :18: Cildimizi düzelteceğiz diye aç kalacağızmerhaba cilt hastalıkları otoimmün hastalıklar şeker gluten ve kazeinle çok alakalıdır. insanlar tahıl sütle ve şekerle çok yeni tanışmıştı. sadece buğday değil tüm glutenli gıdalar arpa çavdar pirinç mısır hariç tahıllar süt ürünleri şeker kesilmeli en az 6 ay. hele insülin direncin varsa acilen. pco saç dökülmesi troid kilo sorunun var mı? çok sevdiğin tatlılar resmen zehir.
modern tıp malesef artık fazlaca ticarileştiği için sorunu kökenine inmiyor. halbuki yabancı siteleri biraz dolaşınca insanların kurtulduğunu görürsünüz. benim de nedeni bilinmeyen bi cilt rahatsızlığım vardı ve böyle kurtuldum.asla glutenli şeyler yemem. bunu doktora söylediğimde asla inanmadı. biraz araştırınca metabolik sendrom bağırsak geçirgenliği sorunun başı olduğunu gördüm. mesela sabah bir bardak suya tükürüp incelersen eğer dibe çöküyorsa candidanın işaretidir. köpük köpük üstte kalması lazım. öncelikle d vit c vit bunlr da çok önemli. omega 3. umarım sabredip sonuçlarını alırsın. ahmet aydın dr mercola bunları bi araştır.