Saç Bakım Ürünleri keratini kaç ml kullanmalıyım yardım lutfeeen

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
kızlar sacım belımde ve gur kac ml keratın almalıyım benle aynı durumda olan mutlaka vardır dıye ayrı topik actım.osge sagolsun yardımcı olmaya calıstı 80 veya 100 ml al dedı sız ne dersınız?sanırım vıcık vıcık kullanmıyoruz bu urunu ama ılk kez kullanıcam panık oldum yaaaaaaaa:18::18::18::18:

ben 100 ml.nin yeterli olacağı kanısındayım. benim de saçlarım belime yakın, çok fazla gür değiller ama bana 50 ml bile yetti :KK70: fazlası gerçekten gereksiz. 50 ml benim işimi fazlasıyla gördü ve sonuçtan da memnunum. saçlarım gür diyosun, 80 alıp riske atma, sen yine de 100lük kullan, ama fazlasına da pek lüzum yok =)

ben 100 ml.nin yeterli olacağı kanısındayım. benim de saçlarım belime yakın, çok fazla gür değiller ama bana 50 ml bile yetti :KK70: fazlası gerçekten gereksiz. 50 ml benim işimi fazlasıyla gördü ve sonuçtan da memnunum. saçlarım gür diyosun, 80 alıp riske atma, sen yine de 100lük kullan, ama fazlasına da pek lüzum yok =)

sağol canım hangı marka önerırsın pekı dıger topıkte marka vermk yasaktı barı burda bılgılenıyım yanlıs bısey almaktn korkuyorum umarm yardmcı olursn canm ya

arkadaşlar merhaba style diyorsunuz ama ben nerde satıldığını bulamadım bana yardımcı olurmusunuz

dersımm gereken malzemelerı bana ozelden msj atabılırmısın canım:KK19:

canım baslıca malzeme keratın zaten.keratınıde ben ve forumdakı arkadaslar kılıcbalıgından aldık.kılıcbalıgı kendı satmıyor ama hemen her markaya maıl atıp gerekırse deneyıp adeta bu ısın piri oldu.o yuzden en ıyı netıce aldıgı urunu bulabıldı bende dısardan alıp rıske gırmedım ondan aldım.fırmayı arayıp toptan aldı ve ıstedıgmız mıktarı paylastrıp kargoladı bıze.yurtdısından bı marka oldugundan kendımız beceremezdık:)keratınının harıcınde 220-230 dereceye kadar ısınabılen bı duzlestırıcıye ıhtyacın var canım.bırde sulfatsız bı sampuana.nasıl uygulanacagıda konunun ılk sayfasında mevcut.baskaca soruların olursa gene yardımcı olmaya calısırız canım.sende almakmı ıstıyosun tatlım?kılıcbalıgının elınde kaldı sanıyorum alacaksan

X