Doğal Saç Bakım Kürleri Keratin ve bemiks karışımı.. Kızlar acil yardım lütfen..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle :) Sen zaten bol bol bebek şampuanı alıcaksın bence şimdilik başkasını kullan sonra beraber kullanırsınız bebişle :)) Fakat canım bende dalin kullanıyorum şuanda bu kürü bitirdim 1 ay dinlendiricem bebek şampaunı bayağı kurutuyor.

Nivea kullan

Zeytinyağlı sabunla yıkayın önce durulayın ve başka bir şampuanla 2 kez yıkayın. Arınacaktır. Ampüller yağlı olduğundan saç derinize fazlaca işlemiş. 1 2 yıkamada geçer.

Zeytinyağlı sabunla yıkayın önce durulayın ve başka bir şampuanla 2 kez yıkayın. Arınacaktır. Ampüller yağlı olduğundan saç derinize fazlaca işlemiş. 1 2 yıkamada geçer.
Ampul sacta yaglanma yapar mi

Saclarima surdum oldugu gibi dumduz yapti
ustelik sonrasinda topuz yapmama ragmen actigimda dalgadan eser yoktu sacin...ki normalde 1 saat topuz kalsin dalga dalga olur sacim ....nesse en azindan urun iyi ...vaadini gerceklestiriyor
bakalim sampuanda etkisi nasil :)

Saçımı düzleştirmek için keratin destekli bir ürün kullanmak istiyordum. Bahsettiğiniz ürün aradığım şey olsa gerek.
Boyayı akıtıyor mu? Saçlarım tarçın bakır akarsa neye dönerim hayal etmek istemiyorum.

mesela bende 750 ml şampuan var içine ne kadar bemiks ne kadar yağ eklemeliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…