Tabikide uçlarından mutlaka ayda 1 veya 2 ayda bir aldırıyorum. Her şampuanda kullanıyorum. Benim şuanda kullandığım ve güzel bulduğum şampuan elidor yeşil olan yeni çıkan.
Yanlis almadiysam eger bunu aldm
Eki Görüntüle 1658863
Kullanmaya baslicam , ustunde sac diplerine degmeyecek sekilde kullanin diyor , sacta yaglilik olusturma nedeni dibe gelmis olmasi bence
Sampuana cok azicik damlaticam haftasnu denicem yaglanirsa en azindan disari cikmam okulda olursa daha beter olur
Nasil yani canim bundan farkli birsey mi aldgn ?Ya bende bunun maskesini aldim ama
Nasil yani canim bundan farkli birsey mi aldgn ?
Evet kremsi birşey.
Tüpte değil
Fotodaki gibi
bunu görmemiştim gratiste, kullan bari boşa alms olma sonra da küçük tüpü alırsın
evet başka bi yağ çeşitlisi de var o daha fazla stantta
Maca... Birşey hatırlayamadım simdi
aynen o dediğinden
kullanmaya başladım ben bakalım sonuc nolcak yağlılık oluşmadı cok şükür
Sen kullanda bana haber ver
Kobay olarak kullanıyorum seni çaktırma
Hahahahhaahha
Mutlaka soyleeim son durumu bi hafta gecsin bakim belli olur yavas yavas
Nasil yani ??Benim uclarimi kessem bile 1haftaya kaskatı oluyor ya
hımm o zaman haftada bir yada iki haftada bir doğal yağlarla bakım yap yada bakım onarıma yarayan saç kremi kullan canm ama fayda etmiyorsa bu dediklerim denediysen kuaförüne de sorablrsinKuru oluyor yani.
Sanki bakimsiz gibi
hımm o zaman haftada bir yada iki haftada bir doğal yağlarla bakım yap yada bakım onarıma yarayan saç kremi kullan canm ama fayda etmiyorsa bu dediklerim denediysen kuaförüne de sorablrsin
bilmiyordum konun olduğunuDeniyorum hepsini hatta konum var
bilmiyordum konun olduğunu
bende de sey oldu bakımlar son zamanda yaptıklarım saçımın dip rengini actı sanki koyu kestaneden acık kestane oldu gbi zaten saclarım güneşte hemen sararan bi yapıya sahip ama bu aralar havalar malumdu yağlar etki etti sanrsam