• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kerastase Densifique Dökülen Saçlar İçin Yoğunlaştırıcı Serum Kullanan Var mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Xyz123xyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
1.065
607
123
Uzun zmndır bu ürünün reklamlarını görüyorum ürün piyasaya çıkalı bi seneyede yaklaştı ama hakkında hiç yorum yada varsa bile devamı gelmemiş. bu ürünü kullanıp memnun kalan yada sakın almayın diyebilecek olan arkadaşlar varmı :26:

Ürin açıklamaları şu keilde 1700 saç teli vaadediyor 3 aylık kullanımda

Densifique, saç yoğunluğunu arttıran çok özel bir serumdur.
Daha yoğun, hacimli, dolgun ve parlak saçlar oluşturmak için geliştirilmiştir.
Kerastase'ın kök hücre üzerindeki 24 yıllık araştırmasının inanılmaz bir sonucudur.
Saçın doğal büyüme sürecinde var olan dinlenme bölümünü harekete geçirerek saçın durağanlığına son verir.
Saç köklerini tetikleyen teknolojisi, yeni saç oluşumu ve saç döngüsünün sağlıklı devamı için uyarı yapar.
Düzenli kullanımda 10 günde saçlardaki yenilenme ve hacim etkisi kendini gösterir.
3 ay düzenli kullanım sonunda ortalama 1700 yeni saç teli oluşur ve mevcut saçlar güç ve canlılık kazanır.
İçerdiği Stemoxydine Molekülü ile kök hücrelerin işlevlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için az oksijenli ortamı sağlayan Densifique, sahip olduğu Yapılandırıcı Polimerler sayesinde de saçlarda anında hacim etkisi gösteriyor.
Stemoxydine teknolojisi sayeside Densifique, uyku halindeki saç folikülünü uyandırıyor ve saç teli oluşumunu tetikliyor.
Stémoxydine Molekülü saça anında hacim verme özelliğiyle Yapılandırıcı Polimerler ve ortaya çıkan saçın büyümesini destekleyen B3, B5 ve B6 vitaminleriyle zenginleştirilmiştir.
İÇERİK
Stemoxydine - cm2 başına önemli ölçüde saç miktarını arttırır.
B3, B5 ve B6 Vitaminleri - Doğal saç uzamasına yardımcı olur.
Dokulandırıcı Polimer - Daha yoğun bir görünüm için saç tellerini dokulandırır.
KULLANIMI
Uygulama adaptörünü seruma takın.
Temiz nemli veya kuru saça uygulayın.
Direkt saç derisine uygulayın.
Masaj yaparak tamamiyle emilmesini sağlayın.
İstediğiniz gibi şekillendirin.
Durulamayınız.
3 ay boyunca her gün düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Uzun zmndır bu ürünün reklamlarını görüyorum ürün piyasaya çıkalı bi seneyede yaklaştı ama hakkında hiç yorum yada varsa bile devamı gelmemiş. bu ürünü kullanıp memnun kalan yada sakın almayın diyebilecek olan arkadaşlar varmı :26:

Ürin açıklamaları şu keilde 1700 saç teli vaadediyor 3 aylık kullanımda

Densifique, saç yoğunluğunu arttıran çok özel bir serumdur.
Daha yoğun, hacimli, dolgun ve parlak saçlar oluşturmak için geliştirilmiştir.
Kerastase'ın kök hücre üzerindeki 24 yıllık araştırmasının inanılmaz bir sonucudur.
Saçın doğal büyüme sürecinde var olan dinlenme bölümünü harekete geçirerek saçın durağanlığına son verir.
Saç köklerini tetikleyen teknolojisi, yeni saç oluşumu ve saç döngüsünün sağlıklı devamı için uyarı yapar.
Düzenli kullanımda 10 günde saçlardaki yenilenme ve hacim etkisi kendini gösterir.
3 ay düzenli kullanım sonunda ortalama 1700 yeni saç teli oluşur ve mevcut saçlar güç ve canlılık kazanır.
İçerdiği Stemoxydine Molekülü ile kök hücrelerin işlevlerini etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için az oksijenli ortamı sağlayan Densifique, sahip olduğu Yapılandırıcı Polimerler sayesinde de saçlarda anında hacim etkisi gösteriyor.
Stemoxydine teknolojisi sayeside Densifique, uyku halindeki saç folikülünü uyandırıyor ve saç teli oluşumunu tetikliyor.
Stémoxydine Molekülü saça anında hacim verme özelliğiyle Yapılandırıcı Polimerler ve ortaya çıkan saçın büyümesini destekleyen B3, B5 ve B6 vitaminleriyle zenginleştirilmiştir.
İÇERİK
Stemoxydine - cm2 başına önemli ölçüde saç miktarını arttırır.
B3, B5 ve B6 Vitaminleri - Doğal saç uzamasına yardımcı olur.
Dokulandırıcı Polimer - Daha yoğun bir görünüm için saç tellerini dokulandırır.
KULLANIMI
Uygulama adaptörünü seruma takın.
Temiz nemli veya kuru saça uygulayın.
Direkt saç derisine uygulayın.
Masaj yaparak tamamiyle emilmesini sağlayın.
İstediğiniz gibi şekillendirin.
Durulamayınız.
3 ay boyunca her gün düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

guvendigim iki ayri kuaforun tavsiyesiyle alip 3 ay araliksiz kullandim ve hic bi netice almadim bence paraniza yazik
Ben yoğun saç dökülmesi ve yavaş saç uzama sorunu yaşadığım zamanlarda , gerçek verimi keratin dip bakım setini aldıktan sonra gördüm ve sette bitkisel şampuanı vardı, İkincisi, saç gözenek açıcı serumu var çok süper. üçüncüsü de %100 doğal soğuk sıkım yağlarla üretilen dökülme önleyici ve hızlı saç uzatıcı keratin dip bakım yağı da mükemmel. 2 hafta sonra tam net olarak dökülmem kesildi diyebilirim. Bir de katkısız keratin hediye ediliyor ki bu da 2 seansta zayıf ince tellı kırılan kopan yıpranan saçlarımı anında onardı.

guvendigim iki ayri kuaforun tavsiyesiyle alip 3 ay araliksiz kullandim ve hic bi netice almadim bence paraniza yazik

Ben yoğun saç dökülmesi ve yavaş saç uzama sorunu yaşadığım zamanlarda , gerçek verimi keratin dip bakım setini aldıktan sonra gördüm ve sette bitkisel şampuanı vardı, İkincisi, saç gözenek açıcı serumu var çok süper. üçüncüsü de %100 doğal soğuk sıkım yağlarla üretilen dökülme önleyici ve hızlı saç uzatıcı keratin dip bakım yağı da mükemmel. 2 hafta sonra tam net olarak dökülmem kesildi diyebilirim. Bir de katkısız keratin hediye ediliyor ki bu da 2 seansta zayıf ince tellı kırılan kopan yıpranan saçlarımı anında onardı.
kızlar mrb uzun zmn olmuş konuyu açalı ama ben saç dökülmemi önleyip yeni saç çıkarmayı başardım ama bu veya bunun gibi pahalı ürünlerle değil. Yorumlarınız için çok tşk ederim

merhaba hortlattım konuyu ama nasıl yaptın bunu, saçlarım çok kötü :KK43:
Cnm ben önce saçlarını kısa saç daha az dökülür mantığıyla omzumda kestirdim ki bu bilgi yanlışmış. Sonra boya fön maşa aklına gelecek herşeyi bıraktım. Haftada iki kez hindistan cevizi yağı dax süpergro yumurta sarısı badem yağı zeytin yağı bir yumurta sarısı bemix bephanten eviren çörek otu yağı karıştırdım benmari usulü yakmayacak kdr ısıttım ve saç diplerime masaj yaparak yedirdim masajı genelde kafamı aşa eğerek yani baş aşağı gibi yaptım. 2 3 zamanım varsa 5 saate kdr beklettim banyodan çıkmadan kafama bir bardak ılık ısırgan suyu döküp çıktım. Onun dışında hergün medobiohtin isimli biotin hapını içtim c vitamini e ve a vitamini ile de destekledim ben biraz meyve sebze özürlü olduğum için tablet şeklinde almak zorunda kaldım sen bu vitaminler ağırlıklı da beslenebilirsin. Birde yumurta çok sık yemeni tavsiye ederim haşlanmış yumurtayı. Bnm yaptıklarım bunlardı halada ara ara devam ediyorum hatta bu ara hastane işi vs uzun süre yapamadım mevsimsel dökülme başladı yine yapmaya başlayacağım

Back