Şampuan ve Saç Kremleri Kerastase Ama Hangisi???

pebblee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2007
18
1
86
İstanbul
Evet artık saçlarım için bişey yapmaya karar verdim :)
Ve etrafta duyduğuma göre kerastase en iyisi
ama hangisi?? Bir sürü çeşidi var kafam karıştı :(
İhtiyacım olan saç dökülmemi azaltacak ve çok ince olan, çabukcak kırılan saçlarımı onarıcak bir KERASTASE bulmak..
bilgisi tavsiyesi olan varmı??
:1rolleyes:

bain satin serisi çok güzel, aslında tüm kerastase lar çok güzel oluyor
ama dökülme için anagen flakon tavsiye ederim

canım Kerastase hikaye ben kullandım. denedim saçlarımı kazık gibi yaptı verdigim paraya acıdım resmen.sampuanını aldım saç kreminide al dedi kuaför onuda aldım, bakım maskesi dedi onuda aldım yani tam bir set olarak kullandım valla çokta uygun bi ürün degil bilirsiniz bence paranıza yazık etmeyin. ama illede denicem diyorsan, çimento özü olan yeşil serinin saç maskesi fena degil idare eder kokusu yeter en azından.

kerastase mi? yesil setini kullandim bu yaz yani sen bu formu yazdigin zaman kuaforum zorla satmisti tr. ama allahim cok cektim saclarimi bidaha hic tarayamiycam zannettim, hic memnun kalmadim, suan noviderm kullaniyorum haftada iki kez diger gunler pantene le yikiyorum. super mutluyum

yıllardır,yaklaşık 11 yıldır devamlı bu ürünü kullanıyorum..çok güzel ve de özel bir ürün..ben kendi adıma tavsiye ediyorum..hangisini kullanacağınızı satan kuaförünüze sorun..her saç tipine göre değişiyor çünkü..

kerastase mi? yesil setini kullandim bu yaz yani sen bu formu yazdigin zaman kuaforum zorla satmisti tr. ama allahim cok cektim saclarimi bidaha hic tarayamiycam zannettim, hic memnun kalmadim, suan noviderm kullaniyorum haftada iki kez diger gunler pantene le yikiyorum. super mutluyum
hangi ye$il olanını kullandın $effaf $i$e mi mat $i$e mi? bunlar yıpranmı$ saç ve saç derisi için veriliyor.Ben de saç nezlesi var ve bana çok iyi geliyor? hangi amaca yönelik aldığın önemli..sanırım yanlı$ yönlendirmi$ler seni

kerastase age recharge şampuan ve maskesini çok uzun süre kullandım saçlarımı kendine getirdi dökülmesini engelliyo gürleştiriyo ve yumuşacık yapıyo şiddetle tavsiye ediyorum...

Forcintense 6 applications
KERASTASE VOLUMACTIVE COFFRET FOR FINE HAIR
bunlari takim halinde almistim...
platine boyatinca saclarimda yipranma oldu ve o zamn kullandim..
altili sok bakim fena deildi
ama digerlerinin pek bi etkisini gormedim
oncada para verdim

bende yeşil serisii kullanıyorum yıprandıgı için saclarımı kendie getirdi cok memnuum bu seriyi bitirdiğimde başka seriye gecicem kuaförüm yönlediriyo zaten oldukca iyi paraya değer sacıma hersey kulladım ama röflelerden dolayaı artık yü gibi olmustu sacımı yolmaya başlamıstım artık taki karastesi sampuaıyla karsılasana kadar tesekkürler kerastese:))))))))))))))))

benim saçlarım kuru ve inatçıydı, ben de oleo relax serisinin maskesi ve serumunu kullanıyorum saçlarımı yumuşacık yapıyor daha bakımlı gözüküyor

saç dökülmeleri için de şampuanları ve serumları var, beyaz renk

bir de bu yeşil seri nasıl birşey hangi saçlara göre

ben kullandım halende kullanıyorum saclarımı baya bı düzelltttiiii ben yeşıl olan resistance serısının maskesını kullanıyorum 15 de bır ypıyorum we çok memnunum

ben turuncu kapaklı olanını aldın BAıN-SATıN
ben sadece şampuan aldım
maskem vardı memnun kalmadım
keçeden farkszı saçlarım
yıkarken bile elim hareket etmiyor dolaşıyor
napsam bilemedim yanlış ürün mü aldım acaba

bende çimento serisini kullanıyorum yıllardır
çok memnunum
ama yıpranmış saçlar için yani röfleli saçlar için
eşimin saçları dökülüyodu 20 tane kerastese serum aldı
birde beyaz şampuanını aldı ii geldi ona artık yastıkta saçları olmuyo =)
birde güneşten yıpranmış saçlar için olanı serisini yazın kullanıyorum
birde fön öncesi spreyli war fönden koruyo saçı ben haftada bi çektrdiğim için ii oluyo

Back
X