Yarışma Kepse Pilavı - Arabistan Mutfağı

Trakya bölgesinde ki kapama derler o tarife benzer olmuş sanırım farkı bu daha iç pilav gibi ellerinize sağlık baharatlı lezzetli görünüyor

Elinize emeğinize sağlık, çok güzel olmuş. Başarılar diliyorum

Ellerine sağlık. Elle yemek meşhur yemek mi acaba bu? Dünya mutfağını aratınca listelerde olan tarifti sanki bu.

Bulgur pilavının pirinç versiyonunu hiç denemedim. Tadı fark ediyor mu? Orada bulgur pilavı tükanı açsak satar mıyız acaba? Aklımda deli sorular.

Yazmadan edemeyeceğim. Örtünü çok beğendim

Elle yiyorlar mı bilmiyorum gercekten bende ilk kez yaptım ama lezzetını begendım cok guzel oldu baharatından dolayı yiyemezmiyiz acaba demıstım ama oyle olmadı örtümü irana gezi içşn gittiğimizde almıştım bnde sevıyorum cok

Trakya bölgesinde ki kapama derler o tarife benzer olmuş sanırım farkı bu daha iç pilav gibi ellerinize sağlık baharatlı lezzetli görünüyor
Baharatlı ancak hıc rahatsız etmıyor buz begendık evet kapamaya benzıyor teşekkür ederimm

Oriana bana yazsaydın ya sana püf noktaları verirdim eline sağlık canım Arabistan’da 7 yıl yaşayan ben sana yardımcı olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…