Şampuan ve Saç Kremleri Kepek problemim bitmiyor hangi şampuan ve saç kremini kullanmalıyım?

canım benim de aynıydı doktor "head and shoulders intensive treatment" şampuanını önerdi bana. head and shoulders olmasına rağmen sadece eczanelerde satılıyor. ama sürekli kullanmaman gerekiyor. doktorun bana önerdiği iki hafta haftada iki kere daha sonra iki hafta haftada bikere kullanmamdı. sonrasında ise kepek oldukça bu şampuanla yıkadım. yanlız günlük kullanıma uygun bir şampuan değil sık uygulandığında saç dökülmesine neden oldu bende
Bende 2 aydır head and shoulders kullanıyorum ama markette satılanlardan, aşırı kepeklenmem vardı 2 yıkamada tamamen geçirdi ama şuan acayip dökülmem var. Bir önceki yıkamamda aktardan aldığım bitkisel şampuanı kullanmıştım 5 tele düştü dökülmem ama saçım kuruyup kabardı gibi geldi, dün yine headnshouldersla yıkadım, sabah kalktım 15 tel saç yastığın üzerinde, bir o kadarda tararken indi, birde inadına yapar gibi elimi attıkça 1er 1er geliyor elime, artık kurudu demeyip değiştiricem şampuanımı =/

Bende 2 aydır head and shoulders kullanıyorum ama markette satılanlardan, aşırı kepeklenmem vardı 2 yıkamada tamamen geçirdi ama şuan acayip dökülmem var. Bir önceki yıkamamda aktardan aldığım bitkisel şampuanı kullanmıştım 5 tele düştü dökülmem ama saçım kuruyup kabardı gibi geldi, dün yine headnshouldersla yıkadım, sabah kalktım 15 tel saç yastığın üzerinde, bir o kadarda tararken indi, birde inadına yapar gibi elimi attıkça 1er 1er geliyor elime, artık kurudu demeyip değiştiricem şampuanımı =/

keşke hepsine iyi gelen bi şampuan olsa da biz de kurtulsak bu dertlerden :/

keşke hepsine iyi gelen bi şampuan olsa da biz de kurtulsak bu dertlerden :/
Keşke.. Az önce saçımı yıkadım keşke yıkamaz olaydım en az 50 tel elimde kaldı resmen şoka girdim.. Yarın doktora gideceğim sanırım, hayatımda ilk kez bu kadar fazla saçım döküldü.

Keşke.. Az önce saçımı yıkadım keşke yıkamaz olaydım en az 50 tel elimde kaldı resmen şoka girdim.. Yarın doktora gideceğim sanırım, hayatımda ilk kez bu kadar fazla saçım döküldü.

mevsimsel de olabilir dökülme, bu ara kimle konuşsam saçları dökülüyo :( son banyo yaptığımda benim de 4 avuç saçım döküldü oturup ağlıcaktım :(

Kepek problemini en iyi çözen defne yağıdır herhangi bir şampuanın içine döküp kullanabilirsin :KK66: yada içinde defne yağı olan bir şampuan alabilirsin ama saçın kuru ise daha bir kurutur yağını kullanmanı tavsiye ederim :KK66:

Yada saçlarına doğrudan uygulayıp diplerine yedirerek masaj yapıp yarım saat bekledikten sonra yıkayabilirsin.

Back
X