• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepek,kabuklanma ve saç derimdeki yaralar için yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.591
723
slm hanımlar...

benim kepek,kabuklanma ve saç derimde oluşan yaralar için acilen yardıma ihtiyacım var..saç diplerim çok kötü..daha önce doktora gittim şampuan verdi o ara geçirdi ama bırakınca yine oluyor..o şampuanıda sürekli kullanmamak gerekiyormuş o yüzden bıraktım...artık kaşımaktan öyle yaralar oluştuki dayanamıyorum acısına... önerilerinze ihtiyacım var..şampuan krem losyon ne olursa yeter ki geçsin :( şuan tresan şampuan kullanıyorum daha beter yaptı saçımı...saçlarımda yağlı bu arada...

benimde geçen sene kepek sorunum vardı kuaför banyodan çıkarken son durulamasuyunu sirkeli su ile yap demişti ve her banyodan çıkarken kafama kenarda hazırladığım sirkeli suyu dökmüştüm ve düzelmişti bazende sampuanlıyken tarakla saçını diplerini tarayabilirsn ama sertçe değil normal umarım faydası olur :)

benimde geçen sene kepek sorunum vardı kuaför banyodan çıkarken son durulamasuyunu sirkeli su ile yap demişti ve her banyodan çıkarken kafama kenarda hazırladığım sirkeli suyu dökmüştüm ve düzelmişti bazende sampuanlıyken tarakla saçını diplerini tarayabilirsn ama sertçe değil normal umarım faydası olur :)

canım çok teşekkür ederim..yarın ilk işim sirke almak olucak..bi çok yerde okudum sanırım iyi geliyor kepeğe...ama ne kadar koyucam onu suya..bir kapak yeterlimi?

canım çok teşekkür ederim..yarın ilk işim sirke almak olucak..bi çok yerde okudum sanırım iyi geliyor kepeğe...ama ne kadar koyucam onu suya..bir kapak yeterlimi?

kepeklenmeyede iyi geliyor saçı nasılsa parlak da yapıyor.:) Ben öyle göz kararı sıkıyordum ne çok ne az , hatta duşa girmedn bi 15 dk önce filan sirke ile saç diplerine kompleks yapabilrisn kardeşimede öyle denemştm oda iyi olmuştu , umarım iyi gelir çok sinir bozucu bir durum kepek :D:D

kepeklenmeyede iyi geliyor saçı nasılsa parlak da yapıyor.:) Ben öyle göz kararı sıkıyordum ne çok ne az , hatta duşa girmedn bi 15 dk önce filan sirke ile saç diplerine kompleks yapabilrisn kardeşimede öyle denemştm oda iyi olmuştu , umarım iyi gelir çok sinir bozucu bir durum kepek :D:D

ayyy çok sevindim..biraz önce gidip elma sirkesi aldım birazdan denicem umarım iyi gelir..parlamasınıda çok istiyordum..çok tşkler canım Allah razı olsun:)

Saçlarınızı çok sıcak su ile yıkamayın derim, bu saç diplerinin banyodan sonra ani kurumasına gerilmesine neden olur. Sirke bir çok şeye faydalı, saç için de yararını duymuştum. BİR de dermovate diye bir saç losyonu var banyodan çıktıktan sonra çok az kullanıldığında pul pul dökülmelere kesin çözüm getiriyor. Saçların yağlı mı kuru mu bilmediğim için buna yönelik bişi yazmadım. HADİ KOLAY GELSİN:))

Saçların beyazladığında da çok fazla kaşıntı olur amayaralara dediğim losyon iyi gelir. Şampuan olarak ben sebamed derim canım.

Saçlarınızı çok sıcak su ile yıkamayın derim, bu saç diplerinin banyodan sonra ani kurumasına gerilmesine neden olur. Sirke bir çok şeye faydalı, saç için de yararını duymuştum. BİR de dermovate diye bir saç losyonu var banyodan çıktıktan sonra çok az kullanıldığında pul pul dökülmelere kesin çözüm getiriyor. Saçların yağlı mı kuru mu bilmediğim için buna yönelik bişi yazmadım. HADİ KOLAY GELSİN:))
önerin için çok tşk ederim..bende kaynar suyla yıkanırdım hep :( bugün ılık suyla yıkadım ve son durulama suyuna sirke koydum 2 gündür saçlarımda hiç kaşıntı olmadı :nazar::nazar: :) inanılmaz sevindim..sirkeyi denemeyenler varsa tavsiye ederim saçlarımda pırıl pırıl parlıyor :21::21::21:

benımde aynıydı doktor ketoral şampuan verdı ama bıtene kadar kullan dedı bıttıkten sonrada head shoulders.ın lacıvert kepege karsı etkılı olanı kullan dedı suanda hıc kabuklanma ve kepek yok sacımda maşallah :== inşallah sanada ıyı gelır bılmıyorum

benımde aynıydı doktor ketoral şampuan verdı ama bıtene kadar kullan dedı bıttıkten sonrada head shoulders.ın lacıvert kepege karsı etkılı olanı kullan dedı suanda hıc kabuklanma ve kepek yok sacımda maşallah :== inşallah sanada ıyı gelır bılmıyorum

canım tavsiyen için tşk ederim ketorali bende kullandım doktor yazmıştı o kullanınca iyi geldi ama bırakınca yine aynı oldu..şu ara sirke yapıyorum bakalım inş iyi gelir:)

ya peki sirke kokmuyuor mu daha sonra ???

ben kepek için elma sirkesi öneriyorum. hem maliyetli değil hem de saçı inanılmaz yumuşatıyor. saç kremi yerine elma sirkesi kullanıyorum. saçımı şampuanlayıp duruladıktan sonra elma sirkesini azar azar saç diplerime döküp friksiyon yapıyorum, süzülüp saç uçlarıma da ulaşıyor. durulamadan çıkıyorum. ilk duyduğumda durulamazsak kokar diye düşünmüştüm ama saç kuruyana kadar koku uçuyor. havluda bile koku kalmıyor. ayrıca karma cildime tonik olarak da elma sirkesi kullanıyorum, yüzüme de çok iyi geldi. tavsiye ederim.

Back