Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepeğe kesin çözüm?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

asiii_melekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
115
0
0
Eskişehir
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır kepek sorunum var.Önceden hic birşey yoktu.Kepek şampuanı,çam terebentin ve elma sirkesini denedim.Ama hiç birinden tam olarak sonuç alamadım.Saçlarımı ilk yıkadıgımda hiç kepek olmuyor.Ama 2. günü baslıyor ve gittikçe çogalıyor.Birazda saç diplerimde kaşıntı var.Siz kepek için ne önerirsiniz?Kullanıpta sonuç aldığınız birşey var mı?Kurtulmak istiyorum artık kepekten.Yardımcı olursanız sevinirim..

eğer kepek ve egzama varsa ketoral adlı medikal şampuan var benim saçımda kepek vardı ilk yıkama geçirdi içinde kortizon var %2 miktarında

Sadece 1 markadan sampuan kullandiysan bide baska markalardan kulanmani tavsiye edebilirim.. bazen farkli etki oluo sampuanin markasina gore.. kepegin insandan insana gecebildigini okudum gecen, yani birisinin taragini kulaniosan mesala, etrafinda kepekli olan baska biri varsa onun taragini kulaniosanda gecmiyebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…