cnm ben kendi şampuanınla bir kere yıkadıktan sonra zetionla yıkayıp 5dk kadar bekletmeni öneriyorum benimde kepeklerim vardı hemde baya baya şimdi geçti hepsi çok şükür fiyatıda uygun bişeydi tavsiye ederim
Canim merhaba öncelikle şunu belirtiyim Kepek oluşumu'nun en büyük Neden'lerinden bir kaçı, Sağlıksız beslenmek, Vitamin eksikliği ( çinko, Betakaroten, biotin Vb ) diğer bir nedense yanlış saç bakım ve kozmetik ürünlerini seçmektir. benim sana önerebileceğim öncelikle Dermatoloji'ye gitmen. en doğru çözüm yolu budur benim açımdan. Yada saçlarını doğal bir şampuanla yıkadıktan sonra ısırgan otunu Elma sirkesi ile kaynatıp süzüp onun suyu ile masaj yaparak 15 dk bekletip sonra durulamandır. yinede en doğru yol. Doktor'a gitmen ve bu aşamada uyğun saç bakım ürünlerini kullanmandır. Tabiki doğaliyi günler iyi forumlar.
Canim yurt disinda yasiyorum demissin tam olarak nerde ? Eger almanyaysa sana bi sampuan önerecegim o yüzden sordum.. Bendede vardi bu sorun head and shoulders olsun pantene olsun hepsini denedim hepsi gecici bi süre gecirdi kepegimi ama sonra öyle bi sampuan buldumki daha dogrusu annem bide bunu dene dedi ben ucuz oldugu icin bu ise yaramaz dedim ama yaradi valla ... Yillardir 5-6 yildir ayni sampuani kullaniyorun cok memnunum ... Pahali sampuanlara okadar para döktüm hic biri ise yaramadi..
almanyada degilim ama sayilirim yani sen ismini ver yasadigim yerde bulabilirim belki..:26:
Eger yasadigin yerde "ALDI" varsa bu bi market orda kyrell diye sampuanlar var onun kepege karsi olanini al beyaz kutu mavi kapakli üstünde yazio zaten ve con ucuz 1 euro bile degil ... Insallah bulursun ve sendede ise yarar
Bende de 1-2 ay öncesine kadar kepek sorunu vardı. Clear'ın kadınlar için üretilmiş serisinden kullandım ama kepek sorunum geçmedi. Down under naturals'ın hipoalerjenik bir şampuanı var beyaz ambalajlı yeni bir ürün sayılır, onu kullanmaya başladım ve sorunum bitti. Bu arada saçlarımın cinsi yağlı aynı zamanda. Yağlanmayı da geciktirdi diyebilirim (Clear'a göre).
geç gördüm malesef mesajınızı. bahsettiğim şampuan beyaz ambalajlı. böyle, bunun küçük boyundandı:
Eki Görüntüle 856943
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?