Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kepege çözüm önerisi olan var mi ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.385
26.112
598
kizlar sacimda kepek var kepege karsi etkili bi sampuan kullaniyorum ama faydasi yok gibi cogaldi sanki kepekler cozum onerisi olan varmi sampuan olur baska sey olur yaptim kullandim memnun kaldim dediginiz seyler varsa paylasirmisiniz :26:​

Son düzenleme:
Valla ben şimdiye kadar etkili birşey bulamadım. Hele şampuanların hepsi yalancı ama yinede bi araştır belki bitkisel çözümler vardır...

Valla o dert bende de var arkadaşım. Çok sinir bi durum.
İnternette araştırırken şunu buldum fayda etti biraz, düzenli yap ama .

Kepekten kurtulmak için, her şampuanlamanın ardından 2 fincan soğuk suya 2 fincan elma sirkesi ekleyip saçınızı bununla durulayın. Ayrıca, saçınızı şampuanlamadan önce saçınıza doğrudan 3 yemek kaşığı sirke uygulayarak saç derinize masaj yapın. Birkaç dakika bu şekilde bekleyin ve saçınızı durulayın. Sonra her zamanki gibi saçınızı şampuanlayın.

Bende de 1-2 ay öncesine kadar kepek sorunu vardı. Clear'ın kadınlar için üretilmiş serisinden kullandım ama kepek sorunum geçmedi. Down under naturals'ın hipoalerjenik bir şampuanı var beyaz ambalajlı yeni bir ürün sayılır, onu kullanmaya başladım ve sorunum bitti. Bu arada saçlarımın cinsi yağlı aynı zamanda. Yağlanmayı da geciktirdi diyebilirim (Clear'a göre).

ööfff...beee...şu kepekte zor bi illet yaaa...bi de saçın yağlanması....

benim saçım yağlı saç...otacı ısırganlı kullandım kremsiz ...iyi geldi bana inş. sanada otacı kepeğe karşı kullan bakalım iyi gelir...

olmadı dr. gidersin ilaçlı şampuan felan veriyolar kullanırsın geçer ama elini çabuk tut...keper mereti hızla saç döker...geçmiş olsun...

Sirke zarar vermezmi koklere ya :s

Down under guzel bi marka ya kopugunu kullandim memnun kaldim yurt disindayim burda yok

Dokermi saci bende head and schoulders kullaniom ama fayda etmedi sanki

Valla ben şimdiye kadar etkili birşey bulamadım. Hele şampuanların hepsi yalancı ama yinede bi araştır belki bitkisel çözümler vardır...

bende kepek problemi çok yaşadım ve bunun tek sebebi bir şampuanı kullanmam ve ondan kesinlikle vazgeçmiyor olmamdı.birde çok şampuan değiştirmek de saçı kepeklendiriyor.tavsiyem pantenin kepek önleyici şampuanını kullanman ama bir iki kez değil en az bir ay

Fayda ediyormu canim:26:
Benimde bildigim surekli sampuan degistirmek kepegi onluyor:26:

Eczanede çalışan babamın arkadaşı Konazol diye şampuan önermişti biz onu kullandık memnun kaldık.Her saç için uygunmudur bilmiyorum ama yine de kardeşimle ben kullandık.Bir de saçlarını aşırı sıcak suda yıkarsan veya sık olarak şampuan değiştirdiğinde kepek artması görülüyormuş bunları da belirteyim.

Ben cok kaynar suyla yikiyorum sanirim sorun bu :26:

Ben cok kaynar suyla yikiyorum sanirim sorun bu :26:

Ne çok sıcak ne de soğuk orta yani ılık olması gerekirmiş temiz olsun gibisinden çok sıcak kaynar suyla yıkanan saçlarda kepek görülüyormuş.Benim de artınca hem eczacımız böyle biliyormuş uyarmıştı hem de kuaföre uyarmıştı.Sen de bence suyun sıcaklığını biraz azaltmaya çalış o yönden faydasını görürsün bence.Ben gördüm çünkü.

kizlar sacimda kepek var kepege karsi etkili bi sampuan kullaniyorum ama faydasi yok gibi cogaldi sanki kepekler cozum onerisi olan varmi sampuan olur baska sey olur yaptim kullandim memnun kaldim dediginiz seyler varsa paylasirmisiniz :26:​

süreklı saclarınla oynama mesela onunda etkısı oluyormus öle duydum..bırde ben elseve kepek karsıtı arındırıcı sampuan kullanıyorum normal saclar ıcın olanı..benım sacım ve cıldım asırı kuru o yusdenn dustan cıkarkenn pul pul olur cıldım ve kepegımde bundan kaynaklanıyormus..bır arkadasımm erkekler ıcın kepek sampuanını kullanıorum cok faydası oldu demıstı onu denıcemm bendee (

Denicem suyu ilik yapacam artik tessekurler

Benim cildimde kuru kepek sicak sudan oluo heralde ben oynamam hic sacimla :)
Erkek sampuanimi dene bakalim fayda gorursen banada soyle

Denicem suyu ilik yapacam artik tessekurler

Benim cildimde kuru kepek sicak sudan oluo heralde ben oynamam hic sacimla :)
Erkek sampuanimi dene bakalim fayda gorursen banada soyle

ayyyy ben sıcak su olmadan dus alamam kı(( yazarım canımmm eger faydasını görursemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…