• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak 📌

Bence konu hakkında ne düşünün ne de üzülün.Çocuğunuz sağlıklıysa şükredin yeter.Ayrıca ben her türlü estetik ameliyatın 18 yaş öncesi yapılmasına karşıyım.Belki çocuk yetişkin olunca halinden memnun olacak,ameliyat istemeyecek.Bu durumda anestezi verip hayatını tehlikeye atmaya değer mi?. Will Smith de kepçe kulaklı ama bana çok çekici geliyorrr🙈 Eminim sizinki de çok yakışıklıdır,takmayın kafanıza annesi.

Kulakları oyle ayrik kaldı diyelim, siz böyle takıyorsanız o çocuk napsın. Büyüyünce rahatsiz olursa yaptırır. Kulagi duyuyor gozu goruyor eli tutuyorsa kendinize dertmi arıyorsunuz
Benim takmam onun ileride rahatsız olması ile alakalı zaten..kapiş...

Bence konu hakkında ne düşünün ne de üzülün.Çocuğunuz sağlıklıysa şükredin yeter.Ayrıca ben her türlü estetik ameliyatın 18 yaş öncesi yapılmasına karşıyım.Belki çocuk yetişkin olunca halinden memnun olacak,ameliyat istemeyecek.Bu durumda anestezi verip hayatını tehlikeye atmaya değer mi?. Will Smith de kepçe kulaklı ama bana çok çekici geliyorrr🙈 Eminim sizinki de çok yakışıklıdır,takmayın kafanıza annesi.
Üslubunuzdan bile rahatladım..😊

Düzelir büyüdükçe. Düzelmese bile çok şükür çaresi var. Endişenizi anlıyorum. Ama dediğim gibi artık çaresi var. Allah dermansız dert vermesin. Benim oğlumunda tek kulağı kepçedi. Küvezde yatarken hemşireler bantlıyorlardı😂 Sonra geçti. Bu arada Allah bağışlasın evladını

Düzelir büyüdükçe. Düzelmese bile çok şükür çaresi var. Endişenizi anlıyorum. Ama dediğim gibi artık çaresi var. Allah dermansız dert vermesin. Benim oğlumunda tek kulağı kepçedi. Küvezde yatarken hemşireler bantlıyorlardı😂 Sonra geçti. Bu arada Allah bağışlasın evladını
Allah razı olsun.Tum evlatlarımızı Allah korusun inşallah

maalesf akran zorbalığından dolayı kepçe kulak ameliyatını erkn yaşta yapabiliyorlar.

Kepçe kulak ameliyatı en basit ameliyatlardan. Dert etmenize bile gerek yok. 5-6 yaşlarında kepçe kulak sorunu varsa ameliyat yaptırırsınız

Back