- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
- 123
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Çok dert etmeyin bence. Büyüdüğünde kendisi çok rahatsız olursa çok basit bir ameliyatla çözülebilen bir sorun.11 aylık bebeğimin kulakları bariz kepçe(Allah başka sıkıntı vermesin ama ilerisi için kafama takıldı. )Birkaç aylıkken yapışıkti ben elimle hafiften ayırirdim acaba tetikledim mi.. Benim sülalemde yok eşiminkinde de .. Elimden bir şey gelir mi.. yatırırken dikkat ediyorum ama fark yok...Fikriniz var mi
Görüntü olarak takılıyorum dediğim gibi ..şimdiden başlıktaki gibi hitap edip takılanlar oluyor bu da etkili oluyor kafama takmamdaNiye bu kadar kafaya takıyorsunuz? Isitme sorunu var mı?
Aslında daha küçükken 2 3 aylıkken bantla geriye doğru yapıştırsanz düzelirdi ama Artık duzelmez
Görüntü olarak takılıyorum dediğim gibi ..şimdiden başlıktaki gibi hitap edip takılanlar oluyor bu da etkili oluyor kafama takmamda
AminBence zamana bırakın. Bazen başta öyle görünüp sonra kendiliğinden yatıyor. Benim bir kuzenim var. Onun kulakları da kepce kulak dediklerinden, ama hem çok yakışıklı hem başarılı. Kulaklara takılan yok
Benim 8 aylık oğlumun kulaklari da hafif açık. Kepçe kulaklim diye seviyorum bana kızıyor herkesGörüntü olarak takılıyorum dediğim gibi ..şimdiden başlıktaki gibi hitap edip takılanlar oluyor bu da etkili oluyor kafama takmamda
Birkaç aylıkken yapışıkti ben elimle hafiften ayırirdim acaba tetikledim mi..
Vay be klavye delikanlıları gene yazıyorduüzüldüm cocuk adina. once kulaklarini yapisik bulup ayirmissiniz. sonra da kulaklari kepce gibi oldu duzelir mi demissiniz. yavrum bi yaranamamis size. buyuk olasilikla hayati boyunca da oyle olacak! siz cocukla degil de biraz kendinizle ilgilenin, bırakın gariban oldugu gibi yasasin.
Çok tatlı evet babası da öyle seviyor hayırlısıBenim 8 aylık oğlumun kulaklari da hafif açık. Kepçe kulaklim diye seviyorum bana kızıyor herkesbence çok tatlı... Ki su an daha küçük ileride orantisi değişecektir diye düşünüyorum
Benim korkularım da böyle..Sizi anliyorum. Malesef bir yakinimin kizi kepce kulakli oldugu icin arkadaslari tarafindan alay konusu olmustu. Kucuk kiz cocugunun resmen psikolojisi bozulmustu. Okula gitmek istemiyordu. Akran zorbaligi malesef her yasta olabiliyor. Kepce kulak ameliyati yetiskinlerde cok basarili olmadigi icin 6 yasinda ameliyat oldu. Bir tek kepce kulak ameliyati boyle erken yasta tavsiye ediliyormus.
İki tarafında da varEğer 2 tarafta da yoksa merak etmeyin düzeliyor önemli olan genetik olmaması. Benim oğlum asla yan uymazdı dönerdi, kulakları kepçe kalacak dedim ama büyüdükçe düzeldi. Sizinki de düzelecek hiç endişelenmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?