• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kepçe kulak 📌

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
123
11 aylık bebeğimin kulakları bariz kepçe(Allah başka sıkıntı vermesin ama ilerisi için kafama takıldı. )Birkaç aylıkken yapışıkti ben elimle hafiften ayırirdim acaba tetikledim mi🙁.. Benim sülalemde yok eşiminkinde de .. Elimden bir şey gelir mi.. yatırırken dikkat ediyorum ama fark yok...Fikriniz var mi

11 aylık bebeğimin kulakları bariz kepçe(Allah başka sıkıntı vermesin ama ilerisi için kafama takıldı. )Birkaç aylıkken yapışıkti ben elimle hafiften ayırirdim acaba tetikledim mi🙁.. Benim sülalemde yok eşiminkinde de .. Elimden bir şey gelir mi.. yatırırken dikkat ediyorum ama fark yok...Fikriniz var mi
Çok dert etmeyin bence. Büyüdüğünde kendisi çok rahatsız olursa çok basit bir ameliyatla çözülebilen bir sorun.

Bazı kişiler de büyüdükçe kendiliğinden normal hale gelebiliyor ama olmazsa çok basit bir saatlik bir işlem ile düzeltilebilir bi ameliyat olduğunu duymuştum

Aslında daha küçükken 2 3 aylıkken bantla geriye doğru yapıştırsanz düzelirdi ama Artık duzelmez

Görüntü olarak takılıyorum dediğim gibi ..şimdiden başlıktaki gibi hitap edip takılanlar oluyor bu da etkili oluyor kafama takmamda

Bence zamana bırakın. Bazen başta öyle görünüp sonra kendiliğinden yatıyor. Benim bir kuzenim var. Onun kulakları da kepce kulak dediklerinden, ama hem çok yakışıklı hem başarılı. Kulaklara takılan yok 😂

Eğer 2 tarafta da yoksa merak etmeyin düzeliyor önemli olan genetik olmaması. Benim oğlum asla yan uymazdı dönerdi, kulakları kepçe kalacak dedim ama büyüdükçe düzeldi. Sizinki de düzelecek hiç endişelenmeyin

Görüntü olarak takılıyorum dediğim gibi ..şimdiden başlıktaki gibi hitap edip takılanlar oluyor bu da etkili oluyor kafama takmamda
Benim 8 aylık oğlumun kulaklari da hafif açık. Kepçe kulaklim diye seviyorum bana kızıyor herkes 😅😂 bence çok tatlı... Ki su an daha küçük ileride orantisi değişecektir diye düşünüyorum

Sizi anliyorum. Malesef bir yakinimin kizi kepce kulakli oldugu icin arkadaslari tarafindan alay konusu olmustu. Kucuk kiz cocugunun resmen psikolojisi bozulmustu. Okula gitmek istemiyordu. Akran zorbaligi malesef her yasta olabiliyor. Kepce kulak ameliyati yetiskinlerde cok basarili olmadigi icin 6 yasinda ameliyat oldu. Bir tek kepce kulak ameliyati boyle erken yasta tavsiye ediliyormus.

Birkaç aylıkken yapışıkti ben elimle hafiften ayırirdim acaba tetikledim mi🙁..

üzüldüm cocuk adina. once kulaklarini yapisik bulup ayirmissiniz. sonra da kulaklari kepce gibi oldu duzelir mi demissiniz. yavrum bi yaranamamis size. buyuk olasilikla hayati boyunca da oyle olacak! siz cocukla degil de biraz kendinizle ilgilenin, bırakın gariban oldugu gibi yasasin.

üzüldüm cocuk adina. once kulaklarini yapisik bulup ayirmissiniz. sonra da kulaklari kepce gibi oldu duzelir mi demissiniz. yavrum bi yaranamamis size. buyuk olasilikla hayati boyunca da oyle olacak! siz cocukla degil de biraz kendinizle ilgilenin, bırakın gariban oldugu gibi yasasin.
Vay be klavye delikanlıları gene yazıyordu😁👊

Sizi anliyorum. Malesef bir yakinimin kizi kepce kulakli oldugu icin arkadaslari tarafindan alay konusu olmustu. Kucuk kiz cocugunun resmen psikolojisi bozulmustu. Okula gitmek istemiyordu. Akran zorbaligi malesef her yasta olabiliyor. Kepce kulak ameliyati yetiskinlerde cok basarili olmadigi icin 6 yasinda ameliyat oldu. Bir tek kepce kulak ameliyati boyle erken yasta tavsiye ediliyormus.
Benim korkularım da böyle..

Kulakları oyle ayrik kaldı diyelim, siz böyle takıyorsanız o çocuk napsın. Büyüyünce rahatsiz olursa yaptırır. Kulagi duyuyor gozu goruyor eli tutuyorsa kendinize dertmi arıyorsunuz

Back