seyyy canım onu yazan bendim saclarm duz benim aradan kendini qosteriodu haliyle ne warsa sanki:))) bi kez qorunmuo saniodum duz saci iyce duzlestrdim bi camda fln kndime bakmis bulundum sanki nanik nanik der qbi duryodu bana el sallio qbi hissetmistim kndi kndime sinirden dalqa qeciodum suna bak ya die.. Japonla yapistrdiqim zamanlar bile oldu :)))) smdi toplasamda kenardan uzanan el yok die sewiniom daha ne olsun yani :)))
ayyy canım sen miydin... benim saçlarımda düze yakın , her gün düzleştiriyodum artık kulaklarımdan saçlara takıyodum... ben aynada çok farketmiyodum ama fotoların nerdese hepsinde benim de kulak dışardaydı... bide şimdi estetik oldum öyle bi sorun yok ya annem rahat rahat konuşuyo benim esk kulaklardan ... geçen gün taktım o önde duran kulağımdan yakınıp duruyorum annemde durup durup e saçının arasından çıkmıyo en azından eskiden neydi o öyle deyip duruyo anne dedim senin için de iyi dolmuş yüzüme vurup durmasana :) eskiden olsa hüüüüüüüngür hüngür ağlardım heralde , şimdi takmıyorum .... ayy ben sana neyi sorucam.. japonla nasıl yapıştırdın kızım o nasıl oluyo ?? benim aklıma geldi ama hep korkmuşumdur... nasıl açtın geri sonra