Ameliyat olalı nerdeyse 1,5 ay oldu. Neyse ki diğer ameliyat olanlar gibi morluklarım olmadığı için şanslıydım. Doktor kulaklarımı çok yapıştırmadı. Normal olmasına özen gösterdi. En son kontrole gittiğimde de dikişlerim alındı. Bi iki dikiş bırakmış yalnız. Hala elime geliyorlar =)
Kulaklarımın arkasında hala dikiş izleri duruyo. Daha iyileşmediler. O yüzden saçlarımı tamamen toplayamıyorum. Ne zaman düzelecek, düzelecek mi onu da bilmiyorum. Arkası pek çirkin duruyo =P
Önceden kulaklarımın yapışık olmadığından şikayetçiydim ama gittikçe alışıyorum. Özellikle de diğer doktorların kulağı kafaya dikmesinden ve kulak memesiyle kulak ucunun yukarda, kulağın ortasının kafaya yapışık olduğu bi durum yok. Ufaktan tepelerde tuhaflık var ama sorun etmiyorum.
Hala kulağımın üzerine yatarken acıyo. Bu yüzden sırtüstü yatmaya özen gösteriyorum Bu acılar ne zaman geçer bilmiyorum. Tekrar eski haline dönmesin de razıyım buna. Artık taç takabiliyorum, saçlarımı yarım toplayabiliyorum, rüzgar yüzüme yüzüme estiğinde hiç rahatsız olmadan kafamı dik tutup rüzgara doğru yürüyebiliyorum. Çeşit çeşit tokalar alıyorum. İçimde kalmış hep. Şimdi saklamam gereken bir kusurum da yok. Yeni kulaklarımı (ameliyat olduğumu bilen) herkes çok beğeniyor. Ben de alıştım sanırım yeni kulaklarıma. Mükemmel değiller belki ama eskisinden kat kat daha iyiler. Oh be dünya varmış
ben bişey sorucam olan arkadaşlarıma ya olduktan sonra morluk şişlik kaç günde geçiyor genelde ve bu yatış konusunda çok mu ağrı oluyor ne zaman eski haline dönülür....
ya benimde kulaklarım biraz kepçe bu beni çok rahatsız ediyor iple kepçe kulak estetiği yapan var mı onu düşünüyorum bu aralar
yarına gün aldım yarın ameliyat oluyorum:):)
bugün ameliyat oldum arkadaşlar deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim ilk önce beni hemşireler hazırlaı sonra sedyeyle ameliyathaneye geçtim hepsi çok ilgiliydi sohbet havasında başladık bi ara uyumuşum hatırlamıyorum damardan iğne yapıyorlar sakinleştirmek için sonra hiç birşey hissetmiyorsunuz ameliyat 3buçuk saat sürdü doktorum çok uğraştı mmlik yapmaya çalıştı yaptığım kulaklardan en güzeli olduğunu söyledi seslerinin de ameliyat esnasında hep duydum mükemmel oldu gibi ama bakalım yarın sargılarım çıkacak umarım güzel olmuştur memnun kalrım. şu an ağrım çok sargılar öldürüyor ama çekilmicek kadar değil yarın ne olacak bakalım size bilgi veririm arkadaşlar .....
canım nasılsın durumun iyi mi mumnun kaldın mı:)canım geçmiş olsun.senle aynı günde ameliyat olmuşuz.
canım çok sevindim senin adına bende bi kurtulsam ya saçımı açık bırakmad-ktan bıktım artık ama çok korkuyorum ameliyattan nerde oldun sen ben gün aldım 2 mayısa ama hala korkuyorum kötü olsa bile kepçeden daha kötü olmaz die düşünüp kendimi telkin ediyorum ....
bugün ameliyat oldum arkadaşlar deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istedim ilk önce beni hemşireler hazırlaı sonra sedyeyle ameliyathaneye geçtim hepsi çok ilgiliydi sohbet havasında başladık bi ara uyumuşum hatırlamıyorum damardan iğne yapıyorlar sakinleştirmek için sonra hiç birşey hissetmiyorsunuz ameliyat 3buçuk saat sürdü doktorum çok uğraştı mmlik yapmaya çalıştı yaptığım kulaklardan en güzeli olduğunu söyledi seslerinin de ameliyat esnasında hep duydum mükemmel oldu gibi ama bakalım yarın sargılarım çıkacak umarım güzel olmuştur memnun kalrım. şu an ağrım çok sargılar öldürüyor ama çekilmicek kadar değil yarın ne olacak bakalım size bilgi veririm arkadaşlar .....
öncelikle geçmiş olsun canımm benimde olalı 27 gün oluyo ve bende kulaklarımın üstüne yatamıyorum çok acıyo bazen gün için de de kulaklarımı korumak için bandana takıyorum sağ kulağım çok acıyo sanki bıçakla kesiyorlarmış gibi oluyo ama sol kulağımda böyle bir problem yok aslında benim sol kulağım daha çok kepçeydi ama nedense sağ kulak acıyo bu arada sağ kulağım biraz daha açık duruyo sol kulağım öyle değil doktora söylüyorum ama 3 ay sonra belli olur diyo pek üstünde durmuyo sanki bana gün geçtikçe kulaklarım tekrar eski haline dönecekmiş gibi geliyo sanırım açılmaya mı başladı ne ama eşim sana öyle geliyo diyo bilmiyorum ya kulaklarımın arkası güzel duruyo eriyen dikişlerin bi kısmı gitti bile zaten estetikli yapmış doktor eriyen dikişlerin olduğu yerde tek bir iz bile yok normal sanki hiç dikiş atılmamış gibi o yüzden içim rahat ama iki kulağım önden aynı durmuyo işte sağ biraz daha açık bu duruma çok sinir oluyorumm yaa offffffffffffff tekrardan düzeltmek için 3 ay beklemem gerek zaten doktorda kendiside anlıcak bu durumu o kadar para verdim düzeltsin bana ne yaaa özel oldum bide ben
benim bugün 4.gününm yatmakta felan hiç orluk çekmiyorum hiç ağrım yok arada kaşınıyo sadece bide kıkırdaklar şekil aldığı için geriliyo sanki biri çekiyo gibi geliyo ara ara batığım da arkadan güzel önden de güzel doktor çok uğraştım dedi tekrar olmak isteyene tavsiye edbilirim başkent hastahanesinde oldum herkez çok beğendi önden de güzel duruyo fakat çok şiş bi ben alışamadım benim değil gibiler sizede oldu mu ilk günler kaskatı dırıyo kulaklar hissedemiyorum şiş olduğu için dediler...
merhaba kızlar,
bende haftaya pazartesi olacağım..
istanbulda bu işin gerçekten ehli bir doktora olacağım.. 3.000-tl ye genel anestezi ile yapacak...
inşallah sonrasında çok sıkıntı çekmem. herşeyi buradan size tüm detayıyla aktaracağım.. isteyen herkes durumu varsa yaptırsın.. neler için para bulup harcıyoruz. Değmez mi bunun içinde :)