Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

bende kafama koydum üniv ogrencisiyim mecburen ailemden habersiz olucam çunku karşılar olmama . sizin en azından yanınızda olucak biri olmus şanslısınız
ama bence habersiz olma çünkü öyle kolay bi işlem de değil süreç de zorlu sonradan öğrenmeleri belki daha çok sıkıntı olur ilk bi kaç gün zor geçiyor

Merhaba arkadaşlar.. Bende geçen 2013 ağustos ayında ameliyat oldum.. 15 gün kadar doktorumun dediği gibi bandaj kullandım.. ilk 2 hafta kadar kulağımın üstüne yatamadım.. şişliklerim 10 günde indi.. kulaklarım ilk başta yapışık gibiydi.. ama daha sonra açılmaya başladı.. açılma zamanla durmak bilmiyordu.. tabi kulağımın arkasında beni rahatsız eden dokunulduğunda acıyan elle dokunduğumda toplu iğne ucu gibi bişey vardı.. bu beni rahatsız etmeye başladı tabi.. doktorumun aradım 3 ay sonra durumu anlattım.. onun iplik ucu olduğunu söledi ve zamanla eriyeceğini söledi.. neyse ben pek önemsemedim.. daha sonra günler haftaları haftalar ayları kovaladı.. tam bir yıl olmuştu ameliyat olalı ve kulağımın arkasındaki o toplu iğne ucu gibi şey hala duruyordu tabi kulaklarında baya açılmıştı yani ameliyat olmadan önceki haline biraz yaklaşmıştı.. doktoru aradım ve durumu anlattım.. tabi oda tekrar gelebilir misin dedi.. doktor istanbuldaydı ben ise antalyada.. o eziyeti tekrar çekmekten korkuyordum... kararımı verdim ve tekrar gittim.. tam 15 ay sonra yine ameliyat masasına yattım.. doktor denen şahıs o kulağımın arkasındaki şeyin ip olduğunu ve orada unuttuklarını söledi.. çok sinirlenmiştim.. nasıl unutabilirsiniz böle bişeyi dedim tabi o rahatlıkla ve küstahlıkla olabiliyor bazen dedi.. bende fazla üstelemedim çünki bıçak altındaydım.. tekrar ameliyat oldum ve 2 gün istanbulda kaldım.. şu an 2. ameliyatımdan 2 ay geçti
bir kulağımdan çok memnunum hiç açılma olmadı ama bir kulağım üst tarafından açılma oldu biraz.. tabi buda asimetrik oluyor ve beni rahatsız etmeye başladı ama umrumda değil artık.. keşke hiç ameliyat olmasaydım ve kepçe kulaklarımla barışık olsaydım keşke.. çünki ilk ameliyattan sonra 1 yıl geçmesine rağmen kulaklarımla hala ssertlik vardı yani orjinali gibi olmuyo hiçbişey arkadaşlar.. onun için kulaklarınızla barışık olun veya çok iyi araştırın doktoru ve bir kerede kurtulun.. bu arada ameliyat sonrası bandajınızı 15 gün gece gündüz banyo haricinde çıkarmayın ve 2 ay boyuncada geceleri yatarken takmanızı öneririm.. biraz uzun yazdım arkadaşlar.. yine soracağınız bişey olursa seve seve cevaplarım.. bu arada ameliyatı 2000 liraya oldum tabi 2 kere istanbula gitgel otellerde kal 3000 liraya yaklaştı.. son olarak beceriksiz doktorumun adı ALİ MEZDEĞİ.. kesinlikle önermiyorummmmmm...

Geçmiş olsun bende ali beye oldum ama bu şekilde bi süreç geçirmedim ,herkes sağlıklı sıhhatli atlatsin bu durumu inşallah,ben memnunum,kulak zor vw amt cok zor bence,kemiğe şekil vermek kolay ama kıkırdak ta bu zor oluyormuş malesef,ama şans faktorude var içinde sanırım,benim kulaklarını gördüğüm farklı kişiler vardı onlarda memnundu ve onları görüp bende oldum,binlerce sukur bu günlerime suanlik sıkıntım yok,ınş sizde bu sıkıntıdan kurtulursunuz

Ne kadar oldu ameliyat olalı peki.. İnşallah benim gibi olmazsınız..

çok geçmiş olsun bende aynı doktora ameliyat oldum bu arada, sizin gibi çok memnun değilim. gözlük takamıyoum çok ağrım oluyor.
bukulak arkasındaki unutulan yer tam olarak nerede tariflermisiniz,

çok geçmiş olsun bende aynı doktora ameliyat oldum bu arada, sizin gibi çok memnun değilim. gözlük takamıyoum çok ağrım oluyor.
bukulak arkasındaki unutulan yer tam olarak nerede tariflermisiniz,
bu arada söylemeden edemicem benmde tek kulakta asimetrik şekilde açılma var ama 2.kez olmanıza rağmen aynı açılma ile karşılaştınız sanırım değilmi,

Merhaba canim,cok gecmis olsun,sonuctan memnun kaldiniz mi,ve fiyatini ogrenebilirmiyim,bende en yakin zamanda olmayi dusunuyorumda,su an hem doktor hem fiyat arastirmasindayim,tekrar gecmis olsun :)

Arkadaslar bu resimler amaliyatin 2. Ve 7. Gününü gosteriyor gittikçe sislikler azalıyor sag kulagimda hic agri yokken sol kulak cok agriyo geriliyo batiyo doktor kontrolüm vardi bugün doktor iyileşmen cok iyi dedi insallah böyle devam eder ve açılmaz benim de en büyük korkum bu

Eklentiler

• IMG_0187.png
    830,2 KB · Görüntüleme: 1.827
  • IMG_0186.png
    978,5 KB · Görüntüleme: 2.717

Maşallah guzel bi iyileşme Bencede,baya inmiş sisler,benim geç inmişti baya,coknguzel görünüyorlar inşallah hep memnun kalirsin canim guzel iş çıkarmış doktorun yandan cok iyi görünüyorlar :)

Merhaba canim,cok gecmis olsun,sonuctan memnun kaldiniz mi,ve fiyatini ogrenebilirmiyim,bende en yakin zamanda olmayi dusunuyorumda,su an hem doktor hem fiyat arastirmasindayim,tekrar gecmis olsun :)
ameliyat 4500 tl ye oldu.şuanda 19 gün oldu gidişat gayet güzel kulak nerdeyse yumuşadı diyebilirim fazla bi sertlik kalmadı ama arada kasılmalar oluyor eğilip kalkınca basınç etkisiyle.hafiften açılmaya başladı tabiki orjinal kulak görüntüsü için üst taraflardan. ortalardanda biraz açıldığı zaman ideal kıvama gelicek tabi bu 2 ay civarlarında tamamlanıp 3-6 ay arasında tam formuna kavuşacak kulaklar.çünkü kulaklar yeni doğmuş bir bebeğinki gibi gelişimini tamamlıyacak sonucu görücez inşallah istediğimiz gibi olur.

Merhaba . Ben kepçe kulak ameliyatı oldum size anlaticam ablalarim . Öncelikle ben 13 yaşındayım. Okulda sürekli saçlarımı saliyodum kulaklarimi saklamak için mudur ve öğretmenlerim çok kiziyordu. Cok üzülüyordum bir gün kulaklarimi japon yapıştırisyla yapistirdim annemler durumu farkedince baya Kızdilar . Neyse sonra internetten nasıl kurtulurrum die bakarken ameliyatı gördüm. Annem babama söyledim kabul etmediler en başta çok üzülüp agladim sonra annem dayanamadi arastiralim derken randevu verdiler doktara gittik hemen amaliyat tarihini aldık . Gün geldi ben lokalle olmak istemedim uyanık olursam tirsarim die . Ameliyata girdim narkoz verirken iğne taktilar ordan narkoz verdiler ciktigimda hersey bitmişti kafam kocaman beyaz bi sargiyla bağlanmıştı. O gece hastanede kaldım iyiki narkozla olup hastanede kalmışım diyorum çünkü ilk gun aşırı bi şekilde ağrım oldu serum taktilar hemen geçti. Sonra doktor pansumani ypti eve yolldi . Kulaklarimi ilk açtıklarında aglicaktim çok sis ve kirmiziydilar korktum gecmez die . Sonra bandaj takmami istedi 3 hafta. Ilk gün dışında benim hiç ağrım olmadı sadece hala üstüne yatamiyrum. 1 hafta araliksiz taktim kontrole gittik sisliklerimde biraz indi banyo ypblrsn dedi. Yaptım 2 kere şimdiye kdr hicbi sorun olmadı. Ameliyat olalı 1.5 hafta filan oldu çok memnunum sisliklerim tamamen indi . Morluk filan yok bandajda cok sıkyo beni Takmiyorum pek ama siz takın. Şimdilik bi sıkıntı yok . Mutluyum eski halinden bin kat daha güzeller .korkulck bi ameliyat deil ben devlet hastanesinde ücretsiz oldum. Sorularınız varsa dinlerim ^^

Acaba siz hangi doktora oldunuz.
Birde kulağın arkasından nasıl görünüyor merak ettim o fotografı da ekleyebilirseniz sevinirim :)

Bu arada geçmiş olsun :)

Benimde Ali mezdegiyle ilgili kotu bi anim var ama adamın hakkina girmiyim ekmegine mani olmayayim diye söylemedim. ben Allahtan olmadim ona salih emre uregene oldum Ve ilgi yonunden cok cok iyi bi doktor ozelliklede asistani ayriyetende esi olan bayan cok iyi birisi. Ben oldum basta cok takiyodum kafaya sonra takmamaya basladim kulaklarim mukemmel degil ama eskisi gibi hic degil.Kulagm iyilesti sayilir korkmadan elliyorum tabi eskiskeskisi gibi degil ama oyle cok acimiyo cok sukut rahat yatabiliyorum ustune arkasinida yikiyorum korkmadan ama cok cabuk kepekleniyomu diyim biseler birikiyo arkasinda oyle :)

Bende olmadan önce cok doktoru aradım sordum başkalarının da cok memnun olduğu olmadığı farklı doktorlar,bana %100 garanti veren asla açılmaz bu zamana kadar asla hiçbir hastamda açılmadı diyenlerin açılan hastalariylada karşılaştım,yani bu biraz şans işi bunu anladım,o yuzden ben memnunum doktorumdan ilgisinden gerçekçi yaklaşımından,yapılan kulakları görüp karar vermiştim,cok sukur diyorum,salih beyede tel acmistim asistaniyla görüştük çiğdem hakimdi sanırım,asla açılma olmuyor demişti bukadar kesin konuşulması tedirgin etmişti her doktorun memnun kalanida var,kalmayanida,bu cidden kısmet şans,birinin iyiyken diğeri neden memnun kalmıyor açılıyor anlamadım,ayni amt ayni eller ayni teknik vs,,,birde arkadaslar ömür boyu burun ve kulak esner buyur diyorlar,inşallah bu kadar sıkıntı çekiyoruz,sonunda cekmeyiz 6 aydır yat kalk kulak dusunmekten kendimi garip hissediyorum hergün aynaya bakıyorum düğününe kadar acilmasin cok fazla diye keske normal kulaklarimiz olsaydı bunları yasamasaydik

Birde o arkada kepeklebme biriken biseyler oluyor Bendede cok garip önceleri dikiş saniyodumda 6 ay oldu düzenli silmene rağmen oluyo:)

Hangi hastanede oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…