Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bana devlette ücretsiz yaptırma durumu doğru mu :26:

Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bana devlette ücretsiz yaptırma durumu doğru mu :26:

Bende korkuyordum ama bir cesaret gittim ve yaptırdım.normalde iğne görmeye dayanamam aslında.önemli olan kararlı olmak.ameliyat oncesi sakinleştiriyorlar zaten.hiçbişe anlamıyorsun.devlette de olsa bir miktar para ödeniyor diye biliyorum ben.

Bugun üniversite hastanesine gidip hasta kayıttakilere sordum sgk karşılamıyor kendiniz ödüyorsunuz dediler

Bugun üniversite hastanesine gidip hasta kayıttakilere sordum sgk karşılamıyor kendiniz ödüyorsunuz dediler

Evet devlet karşılamıyor,geçen yıla kadar karsiliyormus,zaten onda da 1000-2000 civarında bir meblağ istiyorlarmış bildiğim kadariyla

o zaman kendi paramı kazanmayı bekleyeceğim sanırım öğrenciyim :2: çok teşekkürler cevaplar için umarım yaptıranlar hiç bir sorun yaşamazlar

üüüüf kizlar biletimi aldim ama ameliyat tekrardan olayimi olmayimi cok kararsizim

Canım be nce cokta olmama gerek yokmuş gibi duruyor,herkesin kulağı böyle nerdeyse biri diğerinden ufak çapta degisik oluyor,ama tabiki resimlerle gercekfarklı olabiliyor,benimde resimlerde daha az gibi duruyor ama aynadakiler daha bir bariz görünüyor gözüme,eigerki tekraryaşadığın ülkeye dönüp bunu sıkıntı yapcaksan doktorunla görüş,onunda fikrini al,bende 3 gün sonra görüşüyorum doktorla,heycanliyim artık rüyalarında bile amt, olduğumu goruyorumn

Kizlar ikinci ameliyati olan biri olarak bi kere degil yuz kere düşünün abartılı bi durum yoksa gerek yok ben cok pismanim :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nasılsın ve kulaklarını nasıl suan memnunmusunuz? Geçmiş olsun tekrar

Fuume kullanıcı isimli bir arkadaş vardı, salih emre uregene ameliyat olmuştu,çok memnundu aradan kısa bir zaman geçti pişman olduğunu kulağının açıldığını falan yazmıştı,kendisine ozelden de mesaj attım durumunu sordum ama sanırım girmiyor artık,bilgisi olan varmi ben salih bey ile ilgili olumlu yorumlar okurken fuume nin yorumu dikkatimi çekmişti,

Ali lezzetine ameliyat olanlar buraya hiç girmiyor herhalde,sesleri çıkmıyor
Bende randevumu aldım kızlar,bilgilendiririm gorusmemle ilgili

bence ikinci ameliyattan sonra düzelmiştir herkesinki yoksa sakın sakın olmayın derlerdi

arkadaşlar ilk önce herkeze iyi günler dilerim.
dün bnde bu ameliyatı oldum tabi olmadan önce doktor konusunda çok araştırmalarım oldu ve ali mezdeğide karar kıldım ve çokda memnunum ameliyat çok zevkli sohbet eşliğinde 1 1.30 saat sürdü ve hiç bi acı hissetmedim ameliyat sonrası kıvrımları gösterdi ve çok süperdi şmdi saçımda saç bandı var altında gazlı bez var sadece ve sargılarım yarın alınacak. Ağrılara gelincekse ameliyattan sonra 4 5 saat hiç bi şey hissetmedim hatta öyle nişantaşını bile gezdim çok rahattım narkozun etkisi geçmeye başlayınca çok hafif ağrılarım oldu ama zaten ağrı kesici vermişti doktor onu içtiğimde nerdeyse hiç bi şey hissetmedim.
Burdan olacak arkadaşlara sesleniyorum olmadan önce doktorunuzu iyi seçin ve ameliyattan filan korkmyın çok basit geçen bir ameliyat çünkü
herkeze iyi günler dilerim ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara şmdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

İnsallah kulakların ıstediğin gibi olur, bende yakın zamanda olucam tabiki görüşmem içime sinerse, ameliyat öncesi son demler... inşallah her isteyen bu sıkıntıdan kurtulur şu sıcak yaz günlerinde

Ali Mezdeği'yi bende duymuştum ne kadar ödedin canım ameliyat için acaba? Bir de kızlar iple yaptıranınız var mı ? Sanki daha kolaymış gibi geldi ben ameliyata cesaret edemiyorum çünkü :2:

Ali Mezdeği'yi bende duymuştum ne kadar ödedin canım ameliyat için acaba? Bir de kızlar iple yaptıranınız var mı ? Sanki daha kolaymış gibi geldi ben ameliyata cesaret edemiyorum çünkü :2:

canım iple herkese yapılmıyor kıkırdagın yumuşak ve kulak yağının deformasyonun uygun olması gerekiyormuş, zaten açılma yani eskiye dönme ihtimali yüksek kesi ile yapılana göre.ve sürekli dikkat etmek gerekiyormuş, yani ameliyat olanlarda diyorki dişçiye korkmadan gidebilyorsan bu ameliyatıda olabilirsin,ameliyat esnasında acı falan yok, zaten bir kere o strese gireceksen tam girmek mantıklı..sen istiyosun diye doktor iple yapmıyormuş, uygunsa yapıyormuş,
bende görüşücem doktorla buraya ayrıntıları yazarım yarın çok heyecanlıyım artık olup bitsin istiyorum,bekledikçe sıkıntı oluyor...
birde çok doktor aradım, emailleştim fiyatlar neredeyse 3000 lerden başlıyor 2750 ve üstü, ve peşin olursa bu şekilde, taksit olursa artıyor fiyat altına dolara göre yükseliyormuş öyle söylediler, ali mezdegi' nin verdiği fiyat daha uygun geldi bana..birde çok kepçe kulak ameliyatı yapmış deneyimi çok fazlaymış ve olanlarda memnundu.
hepimiz için hayırlısı olsun..inşallah seçimlerimizde yanılmayız arkadaşlar

Amiiiin inş iyi geçer hemencecik atlatırsın canım :) Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iple olanlarla ilgili :) Allah yardımcın olsun cok streslii

Amiiiin inş iyi geçer hemencecik atlatırsın canım :) Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iple olanlarla ilgili :) Allah yardımcın olsun cok streslii

inşallah hemencecik gecer şu iki hafta da olur biterim bende, streslı tabi ama yaptırmayı geciktirince daha bir streslı, gelişmeleri yazarım

Benim 4gün oldu ameliyat olalı.bugün sargılarım açıldı.çok hafif ağrılarım var.bende kesinlikle ameliyat yöntemini tavsiye ediyorum.ip yöntemini doktorlarda tavsiye etmiyor.ameliyatta hiçbişe hissetmiyorsunuz zaten.ben o kadar cesaretsizken yaptırdım.stres tedirginlik mutlaka oluyor.ama kararlıysanız hepsi geçiyor.

kulaklarını görebiliyor musun şuan? inşallah istediğin gibi olur canım, bende doktorla görüşücem kafamdaki tüm soruları sorucam ama heyecandan sormayı unuturmuyum diyorum, :)

kulaklarını görebiliyor musun şuan? inşallah istediğin gibi olur canım, bende doktorla görüşücem kafamdaki tüm soruları sorucam ama heyecandan sormayı unuturmuyum diyorum, :)

Evet baktım bugün kulaklarıma.şuan saç bandı var.henüz çok yeni olduğu îçin şiş ve başıma yapışık görünüyor ama birazcık açılma yapıp normale döner dedi doktor.bencede aklında ne varsa sor doktoruna.gönlünce olur inşallah seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…