Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzerinden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyor musun? ben omuzlarımda yük varmış gibi bir his içindeyim..aileye açıklama yapmak vs.. çok sıkıntılı işler..
Aa çok iyi.benimde ay sonunda bir uçak yolculuğum olacak.tedirgin oluyordum.sevindim buna:)
Aile hiçbir zaman çocuklarının üzülmesini istemez. Yani sen anne olsaydın ve çocuğunun böyle bir şeyi açıklamaması seni üzerdi. Yani söylersen bir şey kaybetmezsin. Çünkü sana motive eden birileri lazım. Omzumdan büyük bir yük kaltı ben topuz bile yapmıyordum! Ve de olduktan birkaç saat sonra google'dan saç mıdelleri yazdığımda bir kısıtlamam yoktu 😄 cidden saçımı istediğim gibi yapmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım sende bir an önce annene açılırsın ve herşeyin aslında ne kadar kolay olduğunu görürsün 😄
yavaş yavaş açıklama yapıyorum da onlar şaka zannediyorlar, yaşım büyük bunca yıldır susup birden söyleyince inanmakta zorlanıyorlar :))
Tatil içinse işlemleri hızlandır 😊
Yaşını bilmiyorum ama bende biraz geç kaldım. 16 yaşımdayım. Gerçi çok geç değil ama çocukken ki travmaya değmezdi. Yani eğer annenle ilk konuşursan ve de üzgün olduğunu gösterirsen açıklama sıkıntısı ortadan kalkar. O zaman senin yerine annen konuşur 😊
Görememişim, varmış estetik cerrahi, randevu alıp görüşeyim, sonuçları yazarım :)ameliyat olan arkadaşlar inşallah kulaklarınız daha güzel olur çok çok memnun kalırsınız, biz gibi olacak olanlarda inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.
samtiel, sen yinede ara sor estetik cerrah olmalı diye biliyorum ama yanlış da yönlendirmek istemem
Görememişim, varmış estetik cerrahi, randevu alıp görüşeyim, sonuçları yazarım :)
Aynen kısa bir tatil olucak inş.bu hafta içinde olabilirsem ameliyatı ay sonuna 3 hafta var iyîleşirim inş.en azından şişlik ve morluklar azalmış olur sanırım
canım ben neredeyse senin iki katın kadarım :))) sen gayet vaktinde yaptırmışsın.bundan sonraki yaşamında çok rahat edeceksin çünkü ben senin bundan sonraki yasayacaklarını yaşadım lise ,üni, vs.. ve her zaman bunun sıkıntısını yaşadım ve sen yaşamayacaksın çok şanslısın,sevindim senin adına,tadını çıkar hayatın,ben çok kısıtladım birçok konuda kendimi lise üniversite mezuniyetlerimde bile sıkıntı oldu bu bana ya da ben çok taktım bilmiyorum ama değmezmiş, ben sizler kadar bilinçli değildim o dönemlerde
bu arada söylemeyi unuttum şuan kocaman bir sargı var kafamda aynı uzaylılar gibi duruyorum :) 4 gün duracak daha sonra çıkaracak 10 gün sonra da dikişler alıncak sanırım.bunu sargılar alındıktan sonra söyleyecek.
inşallah istediğin gibi olur, nerede ve kime oldun ameliyatını, bende ağlardım sanırım acı eşiğim çok düşük malesef, her doktorun tarzı farklı sanırım, sargıların falan uzun kalıcak galiba 2 günde çıkıyo falan diyenlerde olmuştu, en zor süreci atlatmışsın inşallah çok memnun kalırsın.
adanada epc hastanesinde prof dr sabri acartürk'e oldum.evet her doktorun tarzı farklı oluyor inşallah güzel bir sonuç alırım.karar aşaması çok zor oluyor.ben bu ameliyatı olacağım diyip bir doktora karar verdikten sonra gidip görüşmek en iyisi bekledikçe insan strese giriyor insan. umarım sende yakın zamanda olursun
Inşallah canim brnde güzel sonuçlar alırım,
Aklıma takılan bişey.var, doktor senin kulaklaini ameliyat etmeye gerek yok derki? Böyle bir durum yaşayan varmı, gerçi para almak için derlermi bilmiyorum ama böyle bir durum yasayanda olmuştur.
Merhaba arkadaşlar bugün bende ameliyat oldum.şuan hastanede odamdayım.hafif ağrım var.ağrı kesici fln veriyorlar.şimdîlik iyiyim çok şükür.isteyen herkese nasip olur inş
Canım çok geçmiş olsun,ınşallah fazla ağrım sizin olmaz,sonuç güzel olur zaten,olumlu düşün :) darısı tüm isteyenlere, güzel haberlerini paylasirsan sevinirim,sargilarin ne zaman acilacak