Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum lütfen yardımcı olun bana devlette ücretsiz yaptırma durumu doğru mu :26:
Bugun üniversite hastanesine gidip hasta kayıttakilere sordum sgk karşılamıyor kendiniz ödüyorsunuz dediler
üüüüf kizlar biletimi aldim ama ameliyat tekrardan olayimi olmayimi cok kararsizim
Kizlar ikinci ameliyati olan biri olarak bi kere degil yuz kere düşünün abartılı bi durum yoksa gerek yok ben cok pismanim :((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üüüüf kizlar biletimi aldim ama ameliyat tekrardan olayimi olmayimi cok kararsizim
Fuume kullanıcı isimli bir arkadaş vardı, salih emre uregene ameliyat olmuştu,çok memnundu aradan kısa bir zaman geçti pişman olduğunu kulağının açıldığını falan yazmıştı,kendisine ozelden de mesaj attım durumunu sordum ama sanırım girmiyor artık,bilgisi olan varmi ben salih bey ile ilgili olumlu yorumlar okurken fuume nin yorumu dikkatimi çekmişti,
Ali lezzetine ameliyat olanlar buraya hiç girmiyor herhalde,sesleri çıkmıyor
Bende randevumu aldım kızlar,bilgilendiririm gorusmemle ilgili
arkadaşlar ilk önce herkeze iyi günler dilerim.
dün bnde bu ameliyatı oldum tabi olmadan önce doktor konusunda çok araştırmalarım oldu ve ali mezdeğide karar kıldım ve çokda memnunum ameliyat çok zevkli sohbet eşliğinde 1 1.30 saat sürdü ve hiç bi acı hissetmedim ameliyat sonrası kıvrımları gösterdi ve çok süperdi şmdi saçımda saç bandı var altında gazlı bez var sadece ve sargılarım yarın alınacak. Ağrılara gelincekse ameliyattan sonra 4 5 saat hiç bi şey hissetmedim hatta öyle nişantaşını bile gezdim çok rahattım narkozun etkisi geçmeye başlayınca çok hafif ağrılarım oldu ama zaten ağrı kesici vermişti doktor onu içtiğimde nerdeyse hiç bi şey hissetmedim.
Burdan olacak arkadaşlara sesleniyorum olmadan önce doktorunuzu iyi seçin ve ameliyattan filan korkmyın çok basit geçen bir ameliyat çünkü
herkeze iyi günler dilerim ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlara şmdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Ali Mezdeği'yi bende duymuştum ne kadar ödedin canım ameliyat için acaba? Bir de kızlar iple yaptıranınız var mı ? Sanki daha kolaymış gibi geldi ben ameliyata cesaret edemiyorum çünkü :2:
Amiiiin inş iyi geçer hemencecik atlatırsın canım :) Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için iple olanlarla ilgili :) Allah yardımcın olsun cok streslii
Benim 4gün oldu ameliyat olalı.bugün sargılarım açıldı.çok hafif ağrılarım var.bende kesinlikle ameliyat yöntemini tavsiye ediyorum.ip yöntemini doktorlarda tavsiye etmiyor.ameliyatta hiçbişe hissetmiyorsunuz zaten.ben o kadar cesaretsizken yaptırdım.stres tedirginlik mutlaka oluyor.ama kararlıysanız hepsi geçiyor.
kulaklarını görebiliyor musun şuan? inşallah istediğin gibi olur canım, bende doktorla görüşücem kafamdaki tüm soruları sorucam ama heyecandan sormayı unuturmuyum diyorum, :)