1yildir neredeyse buraya bakıyorum ara ara,artık bende olup kurtulayim,yılların verdiği sıkıntı artık tak dedi
Ben karar verdim iki gün sonra babam doktorla görüşmeye götürdü.olup kurtul. Bence ramazanda da olabilirsin çook daha rahat geçer.
Peki doktora gittiğinde elimle nasıl bişey istediğini gosterdinmi,ya da dr. Sana senin kulaklara benzeyen öncesi sonrası foto gosterdimi
O gösterdi bende ever hayır biraz daha şöyle vs. dedim. Öncesini çekti. Şuan daha sargıda yarın açılıcak. Sonrasını da yarın çekip göstericek.
Hadi bakalım yarın güzel haberlerini alalım insallah
Operasyondan sonra ilk bir hafta normal sargılar kaldı sonra ki 1 hafta çıkarttı doktor açık kalıp dikişlerin kuruması için tabi pansuman yaptım verdiği ilaçlarla. Daha sonra dikişler alınınca yaklaşık 2 ay yatarken taktım sonra doktora gittiğimde takmasanda olur dediği için bıraktım. Üzerine 3 ay sonra yavaş yavaş yatabildim fakat hala en ufak bir çarpmada bile canım yanıyor daha doğrusu uyuşukluğunu hissediyorum kıkırdakta :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tam anlamıyla dikişlerim alındığı zaman rahat bir nefes alabildim oda 2 hafta sürdü. Ben bursada devlet hastanesinde plastik cerrah Ali Aydın'a oldum ameliyatımı. Teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba,
ben istanbulda bi doktora olmayı düşünüyorm enyakın zamanda, böyle uzadıkça cayacak gibi oluyorm, doktor öneriniz varmı
Ben daha önce de sordum buraya ama sayfa çok olduğu için aramaya üşeniyorum.
Ben olursam osmangazi üniversitesinde olacağım(eskişehir),devlet hastanelerinde ücret ödeniyor mu? Sigorta karşılıyor mu?
Esogü ye mail attım ama buradan bilgi veremeyiz dediler randevu alıp gidicem ama öğrenmek istiyorum.
Devlet hastanesinde bu ameliyatı ssk karşılıyor mu?
Anladımburda okuduğum kadarıyla bir süre öncesine kadar karşılıyormuş,ama bir kısmını, şuanda yine gördüğüm kadarıyla 1500- 2000 e yakın bi meblag çıkıyor, özellerdede 4000 den başlıyor malesef
Anladım
1000 lira olursa olur fakat daha fazla veremem, devlet hastanesinde olan yok mu? Ayrıca 17 yaşındayım 18 den küçüğüm bir faydası var mı onun?
Anladım
1000 lira olursa olur fakat daha fazla veremem, devlet hastanesinde olan yok mu? Ayrıca 17 yaşındayım 18 den küçüğüm bir faydası var mı onun?