Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim fmb1.ne kadar sürdü ameliyat ? Bîde serum taktılar mı sana
Fmb1 sen nerde olmuştun ameliyatı ? Hangi il doktor??
Çok geçmîş olsun.ben doktorla görüşmeye gittim bugün.haftaya olucam bende ameliyat inşallah.serum takıyoruz fln dedi doktor.bende korkuorum serumdan herkes de bole mi diye merak ettim.
Aynen bende iğneden korkuyorum.tabi serumdanda.bende hayırlısıyla atlatırım inşallah.senin sargılı dimi şuan kulakların
Merhaba,
Samsunda olucam ben inş..2500tl
Aynen bende iğneden korkuyorum.tabi serumdanda.bende hayırlısıyla atlatırım inşallah.senin sargılı dimi şuan kulakların
Merhaba, sen nerede olacaksın ameliyatını cyplady?ve ne kadara,bende olmayı planlıyorum dr la gorusucen cesaretimi toplarsak,sevgilim senin kulak normal bişey yok diyo sen takıntı yapmışsın diyo ama sanki 1cm geri alınsa ustler. Fıstık gibi olcak zaten kivrimi boyutu çok güzel ama mutlu değilim sanki herkes kulağıma bakiyo gibi geliyo çok enteresan bir durum,
Bence yapma. Yani eğer sorun olsaydı sevgilin zaten söylerdi. En yakın arkadaşlarına da sor. Çünkü ani karar kötü olabilir. 1cm için ameliyat 😕 zaten sevgilin varsa sıkıntın yoktur 😋
Sevgilim var sorun yok:):)
Saçlarımin altında kaldıklarından gorunmuyolar,hiç toplayamiyorum topuz yapmak imkansız hergün saç yapıp ise gitmekten bıktım vallahi,tamam şekil güzel biçimli kulaklarım kıvrımları harika bence ama kafamla açısı çok saçların arasından firliyo en büyük hayalim at kuyruğu yapmak :):) yüzüm küçük kafamda küçük kulak büyük duruyo acı geniş olunca,başkasında olsa belki normal durabilirdi,bariz belli olmasa ınan amt,istemezdim ki iğneden bile korkarim, senin durum nasıl oldu iyimisin
Ben iyiyim ağrılarım geçmeye başladı 2 gün oldu yaptıralı pazartesi oldum ve de durumunu anlıyorum. HERGÜN SÇ YIKANIP SAÇ MI YAPILIR 😭 Saçıma da çektirdim. Bende hiç at kuyruğu yapamıyorum.(Birde rüzgar varken sıkıntı...😁 Seni tamamen anlıyorum. Çok ağrılı bir ameliyat değil. Sadece iğne çok acıtıyor. Ben hemşirenin elini tutup ağlamıştım 😅 umarım istediğin kulağa ve saç şekillerine kavuşursun 😝
Sen ne kadara olmustun amt.
Ben tanıdıktım. Normalde yaklaşık 4000-6000 TL indirim yapabilir yine bu fiyatlar üzerinden. Ben tavsiye ederim. Ameliyat esnasında beğenmediğin yerleri tekrar düzeltiyor. Fiyatı o veriyor. Yani fiyatı pek bilmiyorum aslında. Bir görüşmeye git istersen
Sağol canım,kafamda iki dr var,resim yollicam bide görüşmeye gidicem konusucam ve ramazan sonunda olucam ınşallah,çok heyecanliyim