Kepçe Kulak Ameliyatı oldum ...

ali mezdeği , emre salih üregen ve istanbulda önereceğiniz doktor

arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar siz emre salih beyemi ameliyat olmuştunuz ?lütfen cevap yazın inanın çok büyük sevap alıcaksınız kafam çok karışık huzursuzum,özel hayatımda sırf bu kulak estetiği düşüncesnden dolayı sorunlar çıkıyo söyleyemiyorum kimseye içimde yaşıyorum :KK43: stresli oluyorum ama karşımdakine nedenini söyleyemiyorum nedense utanıyorum :KK43: bıktım artık

ali mezdeğiye ameliyat olanlar memnundu birkaç yorum gördüm.istanbulda yaşasaydım kesin ali mezdeğiye yaptırırdım ben olsam.fiyatı biraz pahalıydı galiba ama estetik yaptırıyosun bir kere yaptır tam yaptır fiyatıda çok önemseme gemiş olsun şimdiden.

bilgi alırsanız bana da iletebilirmisiniz.bende istanbulda bir doktor için düşünüyorum

Son düzenleme:
Canim ilk zamanlar surekli takti sonra geceye dondu..ilk 2 3 hafta gce gunduz takti sonra geceye döndü...
Dr sarper di ismi yanilmiyosam, capa tip Fakültesi. .

bandaj süresi önemli galiba,üstüne yatarken ne kadar ağrı yaptı ne zaman rahat yatabildi üstüne?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bende 2013/kasım ayında oldum kepçe kulak ameliyatı ve gerçekten hiç görüldüğü gibi kolay bir ameliyat olmadığını yaşayarak gördüm. Arada simetrik fark var mı? Evet hatta doktoruma gittiğimde lokal anesteziyle iki dikiş daha atarak arada ki simetriyi kapatmış oluruz dedi ama tekrar cesaret edip gidemiyorum çünkü oldukça ağrılı zor bir süreç. Ama sonuçtan memnunmuyum tabikide saçlarım devamlı toplu ve en önemlisi aynada baktığımda rahatsızlık duyduğum kepçe kulaklarım yok :) yaptırmak isteyen varsa o acılara mutlaka katlanın sonuç gerçekten güzel oluyor :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar. Bende 2013/kasım ayında oldum kepçe kulak ameliyatı ve gerçekten hiç görüldüğü gibi kolay bir ameliyat olmadığını yaşayarak gördüm. Arada simetrik fark var mı? Evet hatta doktoruma gittiğimde lokal anesteziyle iki dikiş daha atarak arada ki simetriyi kapatmış oluruz dedi ama tekrar cesaret edip gidemiyorum çünkü oldukça ağrılı zor bir süreç. Ama sonuçtan memnunmuyum tabikide saçlarım devamlı toplu ve en önemlisi aynada baktığımda rahatsızlık duyduğum kepçe kulaklarım yok :) yaptırmak isteyen varsa o acılara mutlaka katlanın sonuç gerçekten güzel oluyor :)

geçmiş olsun memnun olduğuna sevindim tam simetrik kulak aramıyorum ben açıkçası doğal dursun yeter hiçbir insanın kulağı tam simetrik olmazki :KK70: bandaj süreni yazarmısın birde üstüne ne zaman rahatça yatabildin

merhaba canim.doktora sordum ilk 1 ay gece gunduz tak ama arada kulagin nefes alsun gece hic cikarma gunduz arada cikar dedi.kalan 2 ay da gunduzleri takma geceleri tak dedi.cunku kulak kendini geri atmak istermis son 2 ay geceleri takma sebebinse yatarken kulak kivrilmasin diyeymis

merhaba canim.doktora sordum ilk 1 ay gece gunduz tak ama arada kulagin nefes alsun gece hic cikarma gunduz arada cikar dedi.kalan 2 ay da gunduzleri takma geceleri tak dedi.cunku kulak kendini geri atmak istermis son 2 ay geceleri takma sebebinse yatarken kulak kivrilmasin diyeymis

geceleri önlem amaçlı taktırıyor yani sevindim teşekkürler geçmiş olsun ben 2 hafta gündüz takabildim bant yara yaptı artık geceleri takabiliyorum doktora sorup uzun süre gece takim bende :)

geceleri önlem amaçlı taktırıyor yani sevindim teşekkürler geçmiş olsun ben 2 hafta gündüz takabildim bant yara yaptı artık geceleri takabiliyorum doktora sorup uzun süre gece takim bende,fazla açılmasını engellermi diye düşünmüştüm önlem amaçlıymış, teşekkürler :)

Operasyondan sonra ilk bir hafta normal sargılar kaldı sonra ki 1 hafta çıkarttı doktor açık kalıp dikişlerin kuruması için tabi pansuman yaptım verdiği ilaçlarla. Daha sonra dikişler alınınca yaklaşık 2 ay yatarken taktım sonra doktora gittiğimde takmasanda olur dediği için bıraktım. Üzerine 3 ay sonra yavaş yavaş yatabildim fakat hala en ufak bir çarpmada bile canım yanıyor daha doğrusu uyuşukluğunu hissediyorum kıkırdakta :)

Operasyondan sonra ilk bir hafta normal sargılar kaldı sonra ki 1 hafta çıkarttı doktor açık kalıp dikişlerin kuruması için tabi pansuman yaptım verdiği ilaçlarla. Daha sonra dikişler alınınca yaklaşık 2 ay yatarken taktım sonra doktora gittiğimde takmasanda olur dediği için bıraktım. Üzerine 3 ay sonra yavaş yavaş yatabildim fakat hala en ufak bir çarpmada bile canım yanıyor daha doğrusu uyuşukluğunu hissediyorum kıkırdakta :)

6 aydan fazla olmuş ameliyat olalı ağrı yapmaması lazım ama sordunmu bunu doktotuna niye ağrı yapıyor diye,benim doktor 1 aydan sonra aç dedi geceleri ama takarım bende heralde önlem alalım.

Sordum tabiki de bana tam bir sene herhangi bir şekilde darbe almamam gerektiğini söyledi birde benim kulak kıkırdağım oldukça kalın. Birde o acıyı çektikten sonra en ufak bir çarpmada bile sanki yine aynısını yaşıcakmışım gibi hissediyorum. Doktorlar bu tür ameliyatları çok hafife alıyorlar çünkü onlar için kolay ama ameliyattan sonra öyle olmadığını kendin görüyoraun banada doktorum 3 gün işe gidersin dedi been tam 7 gün yattım evde :)

Sordum tabiki de bana tam bir sene herhangi bir şekilde darbe almamam gerektiğini söyledi birde benim kulak kıkırdağım oldukça kalın. Birde o acıyı çektikten sonra en ufak bir çarpmada bile sanki yine aynısını yaşıcakmışım gibi hissediyorum. Doktorlar bu tür ameliyatları çok hafife alıyorlar çünkü onlar için kolay ama ameliyattan sonra öyle olmadığını kendin görüyoraun banada doktorum 3 gün işe gidersin dedi been tam 7 gün yattım evde :)

hmm anladım buı iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor anladığım kadarıyla bazılarıda ikinci aydan itibaren ağrısız yatıyor artık birazda kulağın yapısına bağlı galiba geçmiş olsun tekrardan zor zamanlar geçmiş üstüne yatabiliyorsan mesele kalmamış :)

Evet evet artık geçti ama psikolojik olarak bir süre atamıyorsun üzerinden yatsam acırmı ağırırmı diye :) ama sonucu görmek harika kepçe kulaklara sahip olmayan insanların asla anlayamıyacağı bir durum :)

Evet evet artık geçti ama psikolojik olarak bir süre atamıyorsun üzerinden yatsam acırmı ağırırmı diye :) ama sonucu görmek harika kepçe kulaklara sahip olmayan insanların asla anlayamıyacağı bir durum :)

katılıyorum sonuç önemli çektiğimiz sıkıntıya değer inşallah

ali mezdeği , emre salih üregen ve istanbulda önereceğiniz doktor
arkadaşlar bu iki doktora ameliyat olan arkadaşların durumları nasıl çok merak ediyorum,bende olmayı duşunuyorum, eski ve yeni durumları hakkında bilgi verebilirlermi? sırf bunun için uye oldum, lütfen yardımcı olur musunuz?

X