- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 28 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #1 Kızlar Kenzo Amour Edp nasıl bi koku? Bana kullanılta deraylıyorumlayabilecek biri lazım. Ağır şekerli kokular hoşuma gider benim ama karakterliyse. Mesela la vie est belle gibi... Sizce kenzo amour nasıl begenir miyim?
Kızlar Kenzo Amour Edp nasıl bi koku? Bana kullanılta deraylıyorumlayabilecek biri lazım. Ağır şekerli kokular hoşuma gider benim ama karakterliyse. Mesela la vie est belle gibi... Sizce kenzo amour nasıl begenir miyim?
VivaLaJuicy KIZIM❤️ Pro Üye 20 Şubat 2010 32.896 6.247 448 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #2 Geçen gün sephorada denemiştim. Ağır ve şekerli değildi. Yumuşak bir kokuydu. Hoş bi tatlılığı vardı. Risksiz bir koku bence. Alınabilir.
Geçen gün sephorada denemiştim. Ağır ve şekerli değildi. Yumuşak bir kokuydu. Hoş bi tatlılığı vardı. Risksiz bir koku bence. Alınabilir.
- Janna - Guru Pro Üye Anneler Kulübü 7 Ekim 2011 13.907 10.710 498 30 29 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi - Janna - #3 VivaLaJuicy .!.: Geçen gün sephorada denemiştim. Ağır ve şekerli değildi. Yumuşak bir kokuydu. Hoş bi tatlılığı vardı. Risksiz bir koku bence. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman bir deneyip öyle alayım.. Acele etmeye gerek yok:)
VivaLaJuicy .!.: Geçen gün sephorada denemiştim. Ağır ve şekerli değildi. Yumuşak bir kokuydu. Hoş bi tatlılığı vardı. Risksiz bir koku bence. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman bir deneyip öyle alayım.. Acele etmeye gerek yok:)