• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kene vakas :((

SaGoSu KaJmEr

sessizliğine aşığım!!!
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
637
3
96
Diğer
öncelikle merhaba herkse şimdiden yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim münevver isimli bir komşumun 4 yaşındaki oğlu mert 'i parkta kene tam şah damarının olduğu yerden ısırdı 6 gündür hastanede samsun tıp fakültesinde lütfen arkadaşlar dualarımızı esirgemeyin çok ihtiyacımız var :gitme:

çok üzgünüm:çok üzgünüm:üstelik daha çocuk daha bi üzüldüm işallah iyileşir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim benim kizimi da bir ay kadar once goz kapaginda buldum kene. aslinda bir gun evvelden bahcede oynamisti o zaman girmis olmali. sabah goz kapaginda bir sey farkettim yuzunu yikarken , tirnagimla cikarmak istedim kacti . daha sonra carsiya ciktik, arkadasimla dolasirken yine gozume carpti yine cikarmak istedim ama yine kacti yanimdan . o an aklima geldi sakin bu kene olmasin diye.bizim buralarda cok oluyor. benide isirmisti.et beni gibi duruyor ve cikarmak hayli zor. hemen oradaki eczaneye girip gosterdim ve cikardilar. neyseki asilari tam.hala goz kapagindaki o yeri belli. Allahim yavrunuza acil sifalar versin insallah. neden asi yapilmiyor turkiyede anlamiyorum..

çok teşekkür edrim arkadaşlar gelişmeleri bildireceğim size kan tahlili almışlar ankara ya göndermişler umarım temiz çıkar :gitme:

Allah yar ve yardimcilari olsun...yavrucak tez zamanda iyilesin...

Off ya... yaz geldi yine basladi bu kene olaylari...yeminle yazdan nefret edesi geliyor insanin..burda almanyada cok var...:1no2:

Rabbim evlatlarimizi korusun:Saruboceq:

Back