• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı

ay bu da bi anımı tetikledi bak şimdi, amsterdama giderken hem de gelirken güvenlikler bi beni detaylı aradı:KK70::KK70:

alınıyorum ama artık ahali, o kadar çikinmiyim ben:KK70::KK70::KK70:

Ben şey duymuştum. Türk pasaportunu görünce daha bir detaylı inceliyorlarmış. Birkaç soru fazladan soruyorlarmış falan. Sana da o yüzden öyle davranmışlardır belki.

Ben şey duymuştum. Türk pasaportunu görünce daha bir detaylı inceliyorlarmış. Birkaç soru fazladan soruyorlarmış falan. Sana da o yüzden öyle davranmışlardır belki.

ama en detaylı bizim havalanında arandım, iç çamaşır çizgime kadar aradı, giderken noldu bişey bulamadın mı mor oldun dicektim:KK70::KK70:

ama en detaylı bizim havalanında arandım, iç çamaşır çizgime kadar aradı, giderken noldu bişey bulamadın mı mor oldun dicektim:KK70::KK70:

Amsterdam'dan geliyorsun ya. Gelirken yanına orada legal olan ama burada 'cıs' olan şeylerden aldın mı diye aramışlardır. :KK70:

Amsterdam'dan geliyorsun ya. Gelirken yanına orada legal olan ama burada 'cıs' olan şeylerden aldın mı diye aramışlardır. :KK70:

yok köpüşler bulur, içkileri uçakta hallettim, zaten hindistan havayolları gibiydi hiç etmesem tahammül edemezdim:confused:

“Adına burjuvazi denilen masalsı hayvanlar aleminin paralı ve estetik olarak eğitilmiş parazitleri, maymunları ve papağanları, ezilenlerin duygu ve düşün dünyasını sakatlayarak belirlemeye devam ediyor.“

Ezilme devam ettikçe de, "efendilere" daha uygun olmak için "tezgahtar" değil "satış danışmanı" olacaksın, ve zaten sana zorla sindirilen ayrımı sen de diğerlerinden "daha alt"olan müşterilere göstereceksin; gerek küçümseyici bakışlarla, gerek imalarla ya da ilgilenmemeyle vs.

Guzel yapmis..ta.
O paralari toplamak icin geri yerlerde surundu bu videonun ardindan buyuk ihtimal.

Bende zamanında üni çıkışı mezuniyet için kot-tshirt ile ünlü bir markanın mağazasına girmiştim.
Neyse özel koleksiyondan bir parça denemek istedim.
Kadın sen tut yalnız o xxxxx Tl yani isterseniz hiç çıkarmayım dedi :KK57:
Bende kıyameti koparmıştım, alabilecek kapasitede olduğumu sonradan öğrendi hadi kızıp geçerim de ya cebimde hiç param olmasaydı yani yazık değil mi insanların heveslerini kırıp gururlarını incitmeye:KK20:

İşte dış görünüşün ne kadar önemli olduğunu buradan anlıyoruz hanımlar. Dış görünüşe göre karakter analizi yapmak, meslek analizi yapmak. Bunu en güzel teyzemde yaşadım mesela.
Teyzem kapalıdır hiç makyaj yapmaz bakım ürünleri kullanmaz fazla. Uzun bacaklarını kapatasıya kadar etekli tunikler giyer. Bir gün alışveriş yapalım dedik şoförü aldı getirdi avm'e. Ayakkabı delisi olduğu için ilk olarak önceliğimiz ayakkabıydı. Ki ayakkabılarını 800'den aşağı almaz. Geziyoruz ayakkabılara bakıyoruz ama ilgilenenlerin hepsi açık, saçık kişilerin yanında yağcılık yapıyor. Teyzem çağırdı soru soruyor adam öyle isteksiz cevap veriyor ki ilgilenirken gözü diğer müşterilerde. Nasıl kıl oldum anlatamam. Neyse teyzem beğendi hatta 4 tane beğendi. 5 bin tuttu. Adam birde alacak mısınız diye sorup durdu sorarken şoför geldi (ablam gelmişti o ara) ''Efendim x hanım geldi sizi üst tarafta bekliyor.'' dedi. Adam orada bir durdu suratsız adam gitti yerine ''Efendim yine bekleriz, güle güle kullanın.'' diyen birisi geldi.
O an anladım ki dış görünüş çok önemliymiş gerçekten. Herşey dış görünüşle hareket ediliyormuş.
Çok rezillik.

Bende de biraz değişiği oluyor. Haftasonu burnumda halkam, dövmelerim, dizaltı çoraplarım, spor ayakkabılarım falan tamamen spor takılıyorum, iş için kıyafet almaya mağazaya giriyorum. Adamlar resmen kaale almıyor beni. Yahu arkadaşım çalışan insanın belli bir standardı mı var, hafta sonu alışveriş yaparken tayyörle mi yapayım sana ne?

İşte dış görünüşün ne kadar önemli olduğunu buradan anlıyoruz hanımlar. Dış görünüşe göre karakter analizi yapmak, meslek analizi yapmak. Bunu en güzel teyzemde yaşadım mesela.
Teyzem kapalıdır hiç makyaj yapmaz bakım ürünleri kullanmaz fazla. Uzun bacaklarını kapatasıya kadar etekli tunikler giyer. Bir gün alışveriş yapalım dedik şoförü aldı getirdi avm'e. Ayakkabı delisi olduğu için ilk olarak önceliğimiz ayakkabıydı. Ki ayakkabılarını 800'den aşağı almaz. Geziyoruz ayakkabılara bakıyoruz ama ilgilenenlerin hepsi açık, saçık kişilerin yanında yağcılık yapıyor. Teyzem çağırdı soru soruyor adam öyle isteksiz cevap veriyor ki ilgilenirken gözü diğer müşterilerde. Nasıl kıl oldum anlatamam. Neyse teyzem beğendi hatta 4 tane beğendi. 5 bin tuttu. Adam birde alacak mısınız diye sorup durdu sorarken şoför geldi (ablam gelmişti o ara) ''Efendim x hanım geldi sizi üst tarafta bekliyor.'' dedi. Adam orada bir durdu suratsız adam gitti yerine ''Efendim yine bekleriz, güle güle kullanın.'' diyen birisi geldi.
O an anladım ki dış görünüş çok önemliymiş gerçekten. Herşey dış görünüşle hareket ediliyormuş.
Çok rezillik.

Bas ortulu olmayanları "acık sacık" diye nitelendirmek te neyin nesi?

Neyin mesajını vermis oldunuz simdi bu hikayeyle?

Bas ortulu olmayanları "acık sacık" diye nitelendirmek te neyin nesi?

Neyin mesajını vermis oldunuz simdi bu hikayeyle?
Sayın _MedceziR_ adlı kullanıcı üye; ne zaman karşıma çıksanız yazılarımda bir şekilde bir şey bulma çabalarındasınız. Sizi anlıyorum, anlayışsızlığınıza da anlayış gösteriyorum. Ama ben yine de açıklamamı yapacağım.
Satırlarımı yazarken dış görünüşün insanlar üzerindeki etkisini dile getirdim. Türban-Açık kavramlarını tartışmıyoruz burada böyle algılayan birini görmek acınası tablo. Ki bende AÇIK SAÇIK giyinen bir bayanım. Türbanlı değilim. Ve oldukça açık giyiniyorum. Ben buradan kendimden yola çıkarak değil başımdan geçen bir olayı aktardım.

Eğer ki amacınız polemik ve tartışma ise lütfen diğer forumlarda gezmenizi tavsiye ederim, rahatsız etmemeniz dileğiyle.

İyi akşamlar.

Sayın _MedceziR_ adlı kullanıcı üye; ne zaman karşıma çıksanız yazılarımda bir şekilde bir şey bulma çabalarındasınız. Sizi anlıyorum, anlayışsızlığınıza da anlayış gösteriyorum. Ama ben yine de açıklamamı yapacağım.
Satırlarımı yazarken dış görünüşün insanlar üzerindeki etkisini dile getirdim. Türban-Açık kavramlarını tartışmıyoruz burada böyle algılayan birini görmek acınası tablo. Ki bende AÇIK SAÇIK giyinen bir bayanım. Türbanlı değilim. Ve oldukça açık giyiniyorum. Ben buradan kendimden yola çıkarak değil başımdan geçen bir olayı aktardım.

Eğer ki amacınız polemik ve tartışma ise lütfen diğer forumlarda gezmenizi tavsiye ederim, rahatsız etmemeniz dileğiyle.

İyi akşamlar.

Hımm..Demek ki hatırlamışsınız beni, evet söylemleriniz beni rahatsız ettiği için karşınıza çıkıyor olabilirim.

Önce antidepresan kullananlara, bir nevi katil :) iması yapmanız, sonra kapalı, uzun bacaklı ve şoförlü teyzenizin başından geçen bir olayı anlatırken, başörtüsüz kadınları "açık saçık" olarak nitelendirmeniz.
Bakımlı ya da gösterişli olarak adlandırsaydınız, karşınıza çıkmazdım.

Açık saçık, sözlükte müstehçen, cinsel çağrışımlı görseller ve konuşmalar için kullanılır.

Siz kendinizi istediğiniz kadar açık saçık olarak nitelendirebilirsiniz, beni veya bir başkasını nitelendiremezsiniz.

Rahatsız ettiysem affola, rahatsızlık verici söylemlerde bulunmamanız dileğiyle..

İyi akşamlar.

Back
X