• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı

ay kuyumcular en kötüsü zaten, bi bunlar zengin:confused::confused::confused:
sinir etti beni adam. Sonra da diyorlar ki niye gidip avmden alıyorsunuzesnaf kazansın diye iyi davransınlar en azından yüksekten bakmasınlar ben de esnaftan alışverişyapayım yani. Bu arada akrabalarımın çoğu esnaf şimdi esnaf eşleri kızmasın bu söylediklerim başta benim akrabalarım için geçerli mesela

ay fakir görseler iyi, bi gün giiymişim eşofman, lenslerim yok kalıınnn siyaaahh çerçevli gözlüklerim var, tepemde de bi topuz, girdim ayakkabıcıya kaça gidiyosun dedi bana :D

Hem kasiyerin hem zengin kadının fakirliği aşağılamaları çok itici.

Kasiyer "Sen fakirsin." diye müşteriye davranışını değiştiriyor.
Kadın, fakirlik utanılacak bir şeymiş gibi zengin olduğunu ispatlıyor, hem de saçma sapan bir yol seçerek.

Ne acı.

Aklıma şu geldi bunu görünce. Bir video vardı.
"Fakirler ölsün, porşeden selamlar!"

Ben böyle satış elemanları ya da tezgahtarlarla karşılaştığımda bazen inadına yüksek sesle " ayy bunlarda alınır mı ya bu paraya bu kadar adi, zevksiz şeyler. X yerde daha güzeli var, ordan alıcam " deyip çıkıyorum. Karşı atak yapıp gömüyom yani :))

Bayram icin ayakkabiciya girdim .Abla onlar sana yaramaz deri değiller şu taraftan al didi .
Anam noluyoz hönk didim.:KK70::KK70:

Ben tezgahtar ve elemanların bana canım diye hitap etmesine uyuzum

nereden canın oluyorum senin pardon diyesim geliyor

birgün ben kıyafet deniyorum kız gelmiş bana canım abini çağırayım da oda baksın mı nasıl olmuş dedi

bende ne münasebet abim değil eşim o benim dedim rengi attı kızın bayağı sinirlendim

vıcık vıcık tavırlar

Ben tezgahtar ve elemanların bana canım diye hitap etmesine uyuzum

nereden canın oluyorum senin pardon diyesim geliyor

birgün ben kıyafet deniyorum kız gelmiş bana canım abini çağırayım da oda baksın mı nasıl olmuş dedi

bende ne münasebet abim değil eşim o benim dedim rengi attı kızın bayağı sinirlendim

vıcık vıcık tavırlar

ay ne var genç görüyolar işte, bana abla diyorlar, vay ben nerelere gidem:confused::confused::confused:

süslü kokona olsam hanımefendi derlerdi ama:KK70::KK70:

Eşimle alışveriş yapıyoduk uygunları gösteriyolar hep. koltuk bakıyoz. böyle onlar pahalı tarzında bir muameleye maruz kaldık ama alıcıyız. Adam nası ödeyecekler acaba diye bakıyo taksit yapıyoruz dedi. ben de aşkım peşin ver yarın parayı getirirsin sen tamam aldık bunu dedim. Eşim benden habersiz yarın gidip taksit yapmış ezik. :KK45:

Ofis ve sare kopardıniz beni hala gülüyorum :KK70:

Bu konu fasfakir olduğumu yüzüme yüzüme vurdu :KK70:

Back
X