• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
Kendisini yoksul sanan tezgahtarın yüzüne paraları fırlattı
fft107_mf5968821.Jpeg

http://www.radikal.com.tr/hayat/ken..._tezgahtarin_yuzune_paralari_firlatti-1443752

RADİKAL - Çin’de bir mücevher mağazasında alışveriş yapan bir kadın kendisine “yoksul muamelesi yapan” satış görevlisine yoksul olmadığını kanıtlamak için gösterişli bir yola başvurdu ve çantasındaki para destesini çıkartıp satış görevlisinin yüzüne fırlattı.

People’s Daily Online’ın haberine göre, Çin’in kuzey doğusundaki Handan kentinde bir mücevher mağazasına giren gençkadın altın bileziklere bakmaya başladı.

Ancak kadın tezgahtar bir ara müşterinin gösterilen bilezikleri almaya gücünün yetmeyeceğini ima edince, genç kadın çileden çıktı.

Bir anda öfkelenen kadın müşteri çantasını açıp 100’er yuanlık banknotlardan oluşan üç desteyi tezgahtar kadının yüzüne fırlattı.

Kadın tezgahtar suratına atılan banknot destelerine rağmen gülümsemeyi sürdürerek soğukkanlılığını korurken, öfkeli müşteri bir yandan da “Alamayacağımı mı sanıyorsun? İstersem bütün sokağı alırım” diye bağırmayı da ihmal etmedi.

O paraya ile alakalı değil tembeller
göstermek değil açacak çıkaracak yerleştirecek , sonra zenginin kaprisini çenesini çekmeyeyim diye kısa kesiyorlar , başımdan gitsin diye .çok var bu tezgahtarlardan , kardeşim işini sevmiyorsan çalışma bu sektörde o zaman

görüntüyü geç zengin havan olacak :KK53: parayı suratına çarpacağına mağazadaki en pahalı şeyi alıp bir de o kadarını kızın yakasına sıkıştıraydın :KK53:

Bir kot bir body giyerim ama kibarlığımla fark atarım:KK70:

Ben ki Türkiye Çapında marketler zincirine girip kasiyerlere hayırlı işler dileyip eşimin garip bakışlarına maruz kalan, devlet dairesine gidip o kadar işiniz arasında zahmet verdim, teşekkür ederim deyip kibarlığımla memure hanıma küçük çaplı şok yaşatan bir kadınım:KK70:

Son düzenleme:
bu yaz kız kardeşim bende idi.gezmeye çıktık.o günde kocasının doğum günü idi.gezerken çiçekçi görünce jest yapmak istedi,işyerine çiçek göndereyim dedi.kardeşim spor giyimli yanında ben de sade giyimliyim.girdik,internetten sipariş vermek istiyorum,dedi.bize şöyle bir baktı biz de pahalıdır,dedi.ilgilenmedi.kızkardeşim köpürdü zorla çıkarttım diarı.bizi beğenmedi haspam.halbuki kız kardeşimin durumu gayet iyidir.:KK53:
böyle dengesizler çok maalesef:63:

Spor spor gider en bahalısından:KK59: iki tane alır çıkarim .Kıl tezgahtar:63:iyi yapmış kadın.
Spor ayakkabimla doverim üleyyyyn.
Çarşıya da topuklu full makyaj gidemeyecem kokona gibin.:KK70::KK70:

modacı hakan akkaya anlatıı,canlı yayında,bir arap kadın gelmiş,oda yoğunmuş dıkmek istememış,kadına uçuk bır rakam solemış,kadın tak dıye nakıt atmış masanın üstüne,şok oldum utandım dıyor,dıkmış elbıseyı sonra

Back
X