ay bu da bi anımı tetikledi bak şimdi, amsterdama giderken hem de gelirken güvenlikler bi beni detaylı aradı
alınıyorum ama artık ahali, o kadar çikinmiyim ben
Ben şey duymuştum. Türk pasaportunu görünce daha bir detaylı inceliyorlarmış. Birkaç soru fazladan soruyorlarmış falan. Sana da o yüzden öyle davranmışlardır belki.
ama en detaylı bizim havalanında arandım, iç çamaşır çizgime kadar aradı, giderken noldu bişey bulamadın mı mor oldun dicektim
Amsterdam'dan geliyorsun ya. Gelirken yanına orada legal olan ama burada 'cıs' olan şeylerden aldın mı diye aramışlardır.
İşte dış görünüşün ne kadar önemli olduğunu buradan anlıyoruz hanımlar. Dış görünüşe göre karakter analizi yapmak, meslek analizi yapmak. Bunu en güzel teyzemde yaşadım mesela.
Teyzem kapalıdır hiç makyaj yapmaz bakım ürünleri kullanmaz fazla. Uzun bacaklarını kapatasıya kadar etekli tunikler giyer. Bir gün alışveriş yapalım dedik şoförü aldı getirdi avm'e. Ayakkabı delisi olduğu için ilk olarak önceliğimiz ayakkabıydı. Ki ayakkabılarını 800'den aşağı almaz. Geziyoruz ayakkabılara bakıyoruz ama ilgilenenlerin hepsi açık, saçık kişilerin yanında yağcılık yapıyor. Teyzem çağırdı soru soruyor adam öyle isteksiz cevap veriyor ki ilgilenirken gözü diğer müşterilerde. Nasıl kıl oldum anlatamam. Neyse teyzem beğendi hatta 4 tane beğendi. 5 bin tuttu. Adam birde alacak mısınız diye sorup durdu sorarken şoför geldi (ablam gelmişti o ara) ''Efendim x hanım geldi sizi üst tarafta bekliyor.'' dedi. Adam orada bir durdu suratsız adam gitti yerine ''Efendim yine bekleriz, güle güle kullanın.'' diyen birisi geldi.
O an anladım ki dış görünüş çok önemliymiş gerçekten. Herşey dış görünüşle hareket ediliyormuş.
Çok rezillik.
Sayın _MedceziR_ adlı kullanıcı üye; ne zaman karşıma çıksanız yazılarımda bir şekilde bir şey bulma çabalarındasınız. Sizi anlıyorum, anlayışsızlığınıza da anlayış gösteriyorum. Ama ben yine de açıklamamı yapacağım.Bas ortulu olmayanları "acık sacık" diye nitelendirmek te neyin nesi?
Neyin mesajını vermis oldunuz simdi bu hikayeyle?
Sayın _MedceziR_ adlı kullanıcı üye; ne zaman karşıma çıksanız yazılarımda bir şekilde bir şey bulma çabalarındasınız. Sizi anlıyorum, anlayışsızlığınıza da anlayış gösteriyorum. Ama ben yine de açıklamamı yapacağım.
Satırlarımı yazarken dış görünüşün insanlar üzerindeki etkisini dile getirdim. Türban-Açık kavramlarını tartışmıyoruz burada böyle algılayan birini görmek acınası tablo. Ki bende AÇIK SAÇIK giyinen bir bayanım. Türbanlı değilim. Ve oldukça açık giyiniyorum. Ben buradan kendimden yola çıkarak değil başımdan geçen bir olayı aktardım.
Eğer ki amacınız polemik ve tartışma ise lütfen diğer forumlarda gezmenizi tavsiye ederim, rahatsız etmemeniz dileğiyle.
İyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?