ya tam öyle de değilde güya önce okuma vs dedi. sonradan ben anlayınca vazgeçtim ve ben ona köle olmayınca da aileme ve bana zararlar verdi ama durdurduk.Farketmez sonuçta iyi yada kötü niyetle sonuçta ortada bir büyü var
Büyü yaptırmak ne demek ya ahiretini niye mahvediyosun
vardır mutlaka madur olan birileri.sen yine de elinde delilleri tut bakalım.Müge hanima ulasilmiyor yurtdisindan whatsapp olmuyor E-Mail yazdim Kac Kere geri dönmediöer Atv ihbar hattinads yazdim geri dönmediler!antalya emniyete Kac kere yazdim Bugün bir polis yazdi whatsapp dan yazin dedi mehmet Erkan Tosun nun kimligini ve sikayetimi gönderdim geri yazin olmadi daha bakalim tosuncugun sicili temiz herhalde sikayet edecegim dedim umrunda olmadi
zaman aşımı var mı?var ise ne kadar sürede şikayetçi olmak gerekir?Suç duyurularında ve şikeyetçi olunması durumlarında hemen avukat tutmaya gerek yoktur. Cumhuriyet savcılığı zaten kamu adıına vatandaşların ve kamunun hakkını korumak için gerekli yasal işlemleri yapmaktadır.
bana bu isim hiç yabancı gelmedi. kızlara bir soracağım birilerinin canını yakmıştır .Sikayet burdanyollayam herhalde
sizi gurbetçi görünce para vardır diye düşündü. bunun için tehtit filan....Sikayet burdanyollayam herhalde
zaman aşımı var mı?var ise ne kadar sürede şikayetçi olmak gerekir?
bilgi için teşekkürler.Şikayete bağlı suçlarda en kısa zaman aşımı süresi 6 aydır..Bu süre geçmeden ilgili mercilere suç duyurusunda bulunulmalı.
Ve taciz kamerayi acip orasini burasini göstermeye calisri Pis sapiksizi gurbetçi görünce para vardır diye düşündü. bunun için tehtit filan....
Onlada tehdit etti yababilseydi islemleri yapardi demi sonuc sifir 8 hafta oldu güya ilk haftasinda bile mucizeler yasicaktimCok geçmiş olsun mutlaka bir haber kanalına falan ulaşıp anlatmaya çalışın bunucok korkunc ya bötle insanlar, bir de büyüyle falan uğraşıyor ya size cinlerini gönderirse bir seyler yaparsa insanın psikolojisi bozulur
Bir sorun bakalim Kendisi antalyada oturuyormusbana bu isim hiç yabancı gelmedi. kızlara bir soracağım birilerinin canını yakmıştır .
tama cnm bir sorarım. işte bu insanlara (bende dahil )prim vermemek lazım. etraf dolandırıcı dolu.Bir sorun bakalim Kendisi antalyada oturuyormus
Sorun bir Kendisi antalyada yasiyorbana bu isim hiç yabancı gelmedi. kızlara bir soracağım birilerinin canını yakmıştır .
soracağım. bakalım.Sorun bir Kendisi antalyada yasiyor
Evet yapabilse onu da yapardı beceriksizmiş demek ki, insallah zarar vermez size, cinsel taciz tehdit dolandırıcılık cok büyük suçlar lütfen bir şekilde bu işi duyurun ve cezasını alsın başkalarını da kandıramasınOnlada tehdit etti yababilseydi islemleri yapardi demi sonuc sifir 8 hafta oldu güya ilk haftasinda bile mucizeler yasicaktim
Aynen birde duysaniz Ben cirkinmisim Beni kimse begenmezmis böyle cirkin oldugumu bilseymis yardim etmemis hakaret üzerine hakarettama cnm bir sorarım. işte bu insanlara (bende dahil )prim vermemek lazım. etraf dolandırıcı dolu.
üç harfli
ler meselesine gelince nas ,felak, ayetel kürsi okuyun 7 şer defa hiçbirşey gelemez.zaten o kadar kabiliyeti olsa size faydası olurdu bu belli ki dolandırıcı.