Kendisini medyum diye tanitan Mehmet Erkan T.

Müge hanima ulasilmiyor yurtdisindan whatsapp olmuyor E-Mail yazdim Kac Kere geri dönmediöer Atv ihbar hattinads yazdim geri dönmediler!antalya emniyete Kac kere yazdim Bugün bir polis yazdi whatsapp dan yazin dedi mehmet Erkan Tosun nun kimligini ve sikayetimi gönderdim geri yazin olmadi daha bakalim tosuncugun sicili temiz herhalde sikayet edecegim dedim umrunda olmadi

Farketmez sonuçta iyi yada kötü niyetle sonuçta ortada bir büyü var
Büyü yaptırmak ne demek ya ahiretini niye mahvediyosun
ya tam öyle de değilde güya önce okuma vs dedi. sonradan ben anlayınca vazgeçtim ve ben ona köle olmayınca da aileme ve bana zararlar verdi ama durdurduk.

vardır mutlaka madur olan birileri.sen yine de elinde delilleri tut bakalım.

zaman aşımı var mı?var ise ne kadar sürede şikayetçi olmak gerekir?

Cok geçmiş olsun mutlaka bir haber kanalına falan ulaşıp anlatmaya çalışın bunu cok korkunc ya bötle insanlar, bir de büyüyle falan uğraşıyor ya size cinlerini gönderirse bir seyler yaparsa insanın psikolojisi bozulur

Onlada tehdit etti yababilseydi islemleri yapardi demi sonuc sifir 8 hafta oldu güya ilk haftasinda bile mucizeler yasicaktim

Bir sorun bakalim Kendisi antalyada oturuyormus
tama cnm bir sorarım. işte bu insanlara (bende dahil )prim vermemek lazım. etraf dolandırıcı dolu.
üç harfli
ler meselesine gelince nas ,felak, ayetel kürsi okuyun 7 şer defa hiçbirşey gelemez.zaten o kadar kabiliyeti olsa size faydası olurdu bu belli ki dolandırıcı.

ayrıca buradan yazmanız iyi oldu .yeni kurbanlar bulamasınlar .

Onlada tehdit etti yababilseydi islemleri yapardi demi sonuc sifir 8 hafta oldu güya ilk haftasinda bile mucizeler yasicaktim
Evet yapabilse onu da yapardı beceriksizmiş demek ki, insallah zarar vermez size, cinsel taciz tehdit dolandırıcılık cok büyük suçlar lütfen bir şekilde bu işi duyurun ve cezasını alsın başkalarını da kandıramasın

Aynen birde duysaniz Ben cirkinmisim Beni kimse begenmezmis böyle cirkin oldugumu bilseymis yardim etmemis hakaret üzerine hakaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…