Kendisini medyum diye tanitan Mehmet Erkan T.

Aynen birde duysaniz Ben cirkinmisim Beni kimse begenmezmis böyle cirkin oldugumu bilseymis yardim etmemis hakaret üzerine hakaret
aaaa hadsize bak. birincisi neden çirkin olasınız. ikincisi ona ne ?

Kizlar Medyum Mehmet Erkan T.dan uzak durun!Kendisi antalyada ikamet ediyor!beni 500 Euro dolandirdi ...islem icin 500 Euro Aldi tabii Sonuc 8 haftada Yok! Sucu insana atiyor ve Anca laf ebeligi cinsel taciz ve tehditde bulunuyor!Parani geri İsteyince engelliyor !birde Sonra daha para istiyor ..Neymis kan akitmam lazimmis onada 450 ile 250 Euro arasi para tutar dedi!kendisi tam ahlaksiz bir dolandirici!genellikle Yurtdisi vatandaslarl dolandiriyor!cünkü hemen gelemiceklerini ve savciliga sikayet edemiceklerini bildigi Icin!aman kanmayin!
E esra3271 Bende çok kez dolandırıldım maalesef fakat sonunda aradığımı buldum medyum ebul vefa diye bir hoca ile tanıştım ücretsiz yıldızname baktı ve gereken neyse yaptı hemde uygun fiyata eşim eve gelmiyordu her gün bir sebepten kavga çıkıyordu evde.... kayınvalidem beni hiç istemedi ve bana büyü yapmış ama şuna eşim geliyor ve bu nerdeyse 10 günlük bir süreç inşallah daha iyi olacağız.

Son düzenleme:
Hmmm Ama Hep önce para istiyorlar madem eminler Niye önce yapmiyorlar insan sonuc olursa Iki katini verir sevincten

Benim medyum Bugün engeli kaldirmis akilandinmi diye soruyor Hayir diyince basladi hakarete Neymis daha 1500 Euro borcum varmis araplara islem yapriklari Icin bu Adam ne iciyor acaba kafasi iyi!!antalya Emniyet subesine yazmistim geri döndüler sakin para gönderme diye ve yazili yapmam lazimmis konsolosluktan...Ama ne yazayim medyum tarafindan dolandirildimmi beni sevdigimle kavustursun diye isleml yaptirmak istedim diye insan utaniyor onlarda bunu kullaniyor ne dersiniz gideyimmi konsulusluga

Sanal ortamda zor güvenilir birini bulmak ama İstanbul Feriköyde son durakta bir Adem hoca var sıkıntısı olana tavsiye ederim

Watsap felan yok ama zaten oraya gittiğinizde görürsünüz öyle para felan istemez siz gönlünüzdrn ne koparsa onu veriyorsunuz

tsk ederim tavciyeniz icin!ne islemi yapiyor.........ben artik önden para vermem ve whatsappi varmi
Watsapı felan yok yerine gidiyorsunuz gittiğinizde görürsünüz önden para olayı değil hiç para kelimesi geçmez gönlünüzden ne koparsa onu veriyorsunuz

cok gecmis olsun..ulkede adelet aramakda zor ve cok uzun surecler bunlar sabriniz,takatiniz,gucunuz varsa sikayetinizi yapin..

Sakin boyle seylere ve kisilere asla inanmayin sadece para tuzagi nasil kandiracaklarini iyi biliyorlar

X