- 14 Ağustos 2014
- 3.288
- 3.292
- 34
aaaa hadsize bak. birincisi neden çirkin olasınız. ikincisi ona ne ?Aynen birde duysaniz Ben cirkinmisim Beni kimse begenmezmis böyle cirkin oldugumu bilseymis yardim etmemis hakaret üzerine hakaret
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa hadsize bak. birincisi neden çirkin olasınız. ikincisi ona ne ?Aynen birde duysaniz Ben cirkinmisim Beni kimse begenmezmis böyle cirkin oldugumu bilseymis yardim etmemis hakaret üzerine hakaret
yok aman bulaşmayın derim.(ben bıraktım o işleri)Insan hoca bulamiyor galiba büyü diye birsey Yok und
E esra3271 Bende çok kez dolandırıldım maalesef fakat sonunda aradığımı buldum medyum ebul vefa diye bir hoca ile tanıştım ücretsiz yıldızname baktı ve gereken neyse yaptı hemde uygun fiyata eşim eve gelmiyordu her gün bir sebepten kavga çıkıyordu evde.... kayınvalidem beni hiç istemedi ve bana büyü yapmış ama şuna eşim geliyor ve bu nerdeyse 10 günlük bir süreç inşallah daha iyi olacağız.Kizlar Medyum Mehmet Erkan T.dan uzak durun!Kendisi antalyada ikamet ediyor!beni 500 Euro dolandirdi ...islem icin 500 Euro Aldi tabii Sonuc 8 haftada Yok! Sucu insana atiyor ve Anca laf ebeligi cinsel taciz ve tehditde bulunuyor!Parani geri İsteyince engelliyor !birde Sonra daha para istiyor ..Neymis kan akitmam lazimmis onada 450 ile 250 Euro arasi para tutar dedi!kendisi tam ahlaksiz bir dolandirici!genellikle Yurtdisi vatandaslarl dolandiriyor!cünkü hemen gelemiceklerini ve savciliga sikayet edemiceklerini bildigi Icin!aman kanmayin!
tsk ederim tavciyeniz icin!ne islemi yapiyor.........ben artik önden para vermem ve whatsappi varmiSanal ortamda zor güvenilir birini bulmak ama İstanbul Feriköyde son durakta bir Adem hoca var sıkıntısı olana tavsiye ederim
Watsapı felan yok yerine gidiyorsunuz gittiğinizde görürsünüz önden para olayı değil hiç para kelimesi geçmez gönlünüzden ne koparsa onu veriyorsunuztsk ederim tavciyeniz icin!ne islemi yapiyor.........ben artik önden para vermem ve whatsappi varmi
Evet yaptı numarasını da bugün aldım istersen şansını dene .iyimis keske yanina gidedbilsem sizin isleminizi yapabildimi