- Konu Sahibi laleinuman
arkadaşlar tv de duydum ve nette bıraz araştırdım.eskı osmanlı kadınları da epilasyondan sonra sürerlermiş ve yenı doğan bebeklere de sürülüyormuş ve hiç tüyü çıkmıyormuş bunu deneyen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kullandım azalma olmuştu bende üstelikk düzenli bir kullanımda yapmamıştım ben bence düzenli kullanımda etkisi daha ii olur..
Ben kullandım ve kullanıyorum da hala. Bu kadar etkili ve de doğal bir tüy azaltıcı görmedim.. Malum ergenlik dönemi kılların gür çıkmaya başladığı vakitler... Yazdan beri kullanıyorum açıkçası çoook memnunum, bacaklarım koltuk altım hatta genital bölgemde bile ciddi bir tüy azalışı oldu. Çok rahatım, artık o kadar siyah ve sık çıkmıyor tüylerim dolayısıyla alırken de hiç zorlanmıyorum. Herkese tavsiye ederim kız Hatta bebişim olursa ilerde kesinlikle ona da kullanıcam kıl tüy derdi olmasın kuzumun
İlk sürdüğün andan itibaren çok etkili olduğunu söyleyebilirim bizzat denedim. Karınca yağını ilk kullandığım zaman bir bacağıma gelişi güzel sürmüştüm bir bacağıma da masajla yedirerek sürmüştüm. Bir ay sonra bir bacağımda siyah tüyler diğerinde seyrek sarı tüyler çıktı hatta annemle bayağı gülüvermiştik