• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendisine yada yenı doğan bebeğine karınca yumurtası yağı kullanan varmı?

laleinuman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
221
0
46
İstanbul
arkadaşlar tv de duydum ve nette bıraz araştırdım.eskı osmanlı kadınları da epilasyondan sonra sürerlermiş ve yenı doğan bebeklere de sürülüyormuş ve hiç tüyü çıkmıyormuş bunu deneyen varmı?:53:

ben kullandım azalma olmuştu bende üstelikk düzenli bir kullanımda yapmamıştım ben bence düzenli kullanımda etkisi daha ii olur..

ben kullandım azalma olmuştu bende üstelikk düzenli bir kullanımda yapmamıştım ben bence düzenli kullanımda etkisi daha ii olur..

teşekkürler cnm cevap için. ben de kullanmayı düşünüyorum.yenı doğan kız bebeklerıne de sürülüyormuş ömrü boyunca hiç tüy çıkmıyormuş öle duydum ama bebeğe dokunurmu ki:53:

aynen ya benımde yuzumde tuy var cok asırı rahatsızım bıldıgın sakallı dıyolar bana :((
agda yapmak ıstemıyorum daha dogrusu yaptırmıyolar sertlesır dıye.
napcam bılmıyorum :(

Ben kullandım ve kullanıyorum da hala. Bu kadar etkili ve de doğal bir tüy azaltıcı görmedim.. Malum ergenlik dönemi kılların gür çıkmaya başladığı vakitler... Yazdan beri kullanıyorum açıkçası çoook memnunum, bacaklarım koltuk altım hatta genital bölgemde bile ciddi bir tüy azalışı oldu. Çok rahatım, artık o kadar siyah ve sık çıkmıyor tüylerim dolayısıyla alırken de hiç zorlanmıyorum. Herkese tavsiye ederim kız:52: Hatta bebişim olursa ilerde kesinlikle ona da kullanıcam kıl tüy derdi olmasın kuzumun :9:

İlk sürdüğün andan itibaren çok etkili olduğunu söyleyebilirim bizzat denedim. Karınca yağını ilk kullandığım zaman bir bacağıma gelişi güzel sürmüştüm bir bacağıma da masajla yedirerek sürmüştüm. Bir ay sonra bir bacağımda siyah tüyler diğerinde seyrek sarı tüyler çıktı hatta annemle bayağı gülüvermiştik :9:

Ben kullandım ve kullanıyorum da hala. Bu kadar etkili ve de doğal bir tüy azaltıcı görmedim.. Malum ergenlik dönemi kılların gür çıkmaya başladığı vakitler... Yazdan beri kullanıyorum açıkçası çoook memnunum, bacaklarım koltuk altım hatta genital bölgemde bile ciddi bir tüy azalışı oldu. Çok rahatım, artık o kadar siyah ve sık çıkmıyor tüylerim dolayısıyla alırken de hiç zorlanmıyorum. Herkese tavsiye ederim kız:52: Hatta bebişim olursa ilerde kesinlikle ona da kullanıcam kıl tüy derdi olmasın kuzumun :9:

İlk sürdüğün andan itibaren çok etkili olduğunu söyleyebilirim bizzat denedim. Karınca yağını ilk kullandığım zaman bir bacağıma gelişi güzel sürmüştüm bir bacağıma da masajla yedirerek sürmüştüm. Bir ay sonra bir bacağımda siyah tüyler diğerinde seyrek sarı tüyler çıktı hatta annemle bayağı gülüvermiştik :9:

nerden aldın peki tatlım ? ben de istiorum ama nerden temın edebılırım bılmıorum

aktarlarda satılıyo gördüm bende ama nasıl kullanılır hiçbir fikrim yok biraz anlatırsanız denicem bende tüyleri aldıktan sonramı sürüyoruz??

Canım aktarlarda satılıyor, karınca yumurtası yağı dedin mi verirler. Epilasyon sonrasında tüyden arınmış böylegeye elinize biraz dökerek masaj yapın, çok değil 2-3 dakika bile etkili oluyor. Örneğin bacaklarınızı diyelim aldınız tertemiz oldu, ağdasını vs temizledikten sonra bacaklarınıza yağı yedirin.. Bu tüy köklerini zayıflatacaktır, kesinlikle tavsiye ediyorum. Eğer sorularınız olursa buyrun :34:

kızlar ben denemedim onu ama zamanında babaannem kuzenime yapmış onu bebekken ve kız şimdi 30 yaşında daha tek bir yerine ağda yapmadı tamamen tüysüz :)

Back