Anket Kendinizi En Huzurlu Hissettiğiniz Yer?

Kendinizi En Huzurlu Hissettiğiniz Yer?

• Ankete Katılan
    226
Annemin yanında mutlu ve huzurluyum
Erkek arakadaşımla da aramız iyiyse onun yanında da mutluyum

Son düzenleme:
kendimde bile HUZUR bulmuyorum ama herşeyden uzaklaştığımda HUZURU buluyorum....kafam dinç olduğunda

birde eşimin yanında o uyurken ona baktığımda .

En büyük huzurumu sevdiğimin yanında buluyorum.. Yerin ve mekanın önemi yok, o olsun isterse samanlıkta olsun.. Yine huzurlu olur..

Ben eşimin göğsüne başımı yaslayıp uyuduğumda çok huzurlu oluyorum.
Birde bir kolumda annem bir kolumda babam gezmelere gidince çocuk gibi hissediyorum kendimi
mutlu oluyorum onlarla gezerken hatta çocukken ikisinin elinden tutup ayaklarımı yerden keser öle sallanırdım hep öle yapasım geliyor ikisinin arasındayken

Son düzenleme:
Ben oğlum uyurken onun yanına kıvrılıp ona sarılıp öpünce kendimi çoooook mutlu ve huzurlu hissediyorum.Değişik bir huzur veriyor oğlumun minicik bedenine sarılıp onu öpmek.

doğada... dağ olur deniz olur orman olur... dümdüz bir ova olur.... denizin kuşların ağaçların sesi kadar, güneşin yüzüne vurması bulutları ve yıldızları seyretmek kadar, yağmurda ıslanmak rüzgarı hissetmek kadar huzurlu ne var ki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…