• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kendinizi bazı şeyler için çok geç kalmış hissettiğiniz oldu mu

Kendinizi bazı şeyler için çok geç kalmış hissettiğiniz oldu mu

• evet

OY: 50 89,3%
  • hayır

OY: 6 10,7%

• Ankete Katılan
    56

anne-10

eşim ve oğullarıma aşığım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
116
Yer
Kayseri
Kendinizi bazı şeyler için çok geç kalmış hissettiğiniz oldu mu

hemde nasıl o kadar geç kaldım ki kafaya ne kadar vursanda nafile

en çok da dünyaya gelirken acele etmişim şimdi herşeye geç kaldım...kar çiğneyerek yol açıp okula gittiğim günlerin acını şimidi öğrenci olsam da çıkarsam :((

tabiiki oldu.....mesela güzel bir meslek edinememek....................daha cok var ama hersey icinde gec degil.......

evet hemde birçok şey için...ama gene de bugünüme şükür..bi çok şeyde yaşadım yaşdıklarım tecrübe oldu en azından arkamdan gelenlere yardım edebilmek için iyi ve hayattta hata payını aza indirebilmek için iyi oldu.

evet..şimdiki aklım olsa üniversite hayatımı daha sosyal daha dolu geçirirdim..

kocacığımla evlenmek,onunla daha gençken daha güzel şeyler yaşamak içn geç kaldığımı düşünüyorum..
kötü bişey yok ama daha güzel olurdu yani :)

okumaya meslek edinip çalışmaya:(

daha 24 yaşındayım ve açıköğretim okumaya çalışıyorum ama zor geliyooo

oluyor ne yazıkki

evet çoook oldu ama içlerinden bir tanesi öyle ağır ki taşıyamıyorum zaman zaman:umursamaz:

bazı saçmalıklarla uğraşırken çok vakit kaybettiğim oldu, misal daha fazla kitap okumak isterdim, bütün müzik aletlerini çalabilecek kadar müziğe kendimi vermek isterdim... arada resim yapmayı bıraktım, çok ilerleyebilirdim bırakmasaydım, ne bileyim güzel sanatlara devam etseydim keşke, o hep içimde kalmıştır, çok pişman oldum, bu demek oluyor ki gsf de derslerde yaşı büyük bi kaç tane öğrenci olur ya, onlardan biri olacağım :1:

Son düzenleme:
oooooooo o kadar çokkii :)) çok şey için geç kaldım, öncelikle zayıflamak için :)) geç kalmak bir tarafa geçen yıllara bakıyorumda, nerede zorluk gördüysem kaçmışım ben. hiç bir şey için mücadele vermemişim ,sadece evliliğim dışında.. hayat işte ..

Back