Kendinize Yakın Gördüğünüz Üyeler Var Mı?

ne kadar güzel buradaki dostluklarınızı sürdürebilmeniz.nasıl tanışıp kaynaşıyorsunuz gerçekten anlamadım inşallah benimde zamanla samimi arkadaşlarım olur burada bunu gerçekten çok isterim:sinifsinif:

birde 2006model isimli üye var,ona da yakın hissediyorum.avatarı haidi,imzasına
"haidi koyun otlatıyor,haidi zillisi dağlarda geziyor ",yazıyor.çok tatlı bir kız:)
onunda iyi bir insan olduğunu hissediyorum.

O kadar çok ki hangi birisini yazayım diye düşündüm..Muhabbetim olanlara zaten hep yakın hissediyorum..Bunun dışında TheShe ve Sumak ile yeni tanışmama rağmen çok yakın hissediyorum son zamanlarda..Öyle çok fazla sohbetimiz olmayıp içten bir yakınlık hissettiğim üyeler de çokyur ama tek tek gelmiyor aklıma.Gülsüm Sultan var,Pandora var mesela onlara da çok yakın hissediyorum..Yahu ben çoğu kişiye yakın hissediyorum kendimi..ıncim var bir de o öyle biri ki yakın hissetmemek mümkün değil zaten..

olmamıııı var tabii zemuszemus

Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...

bide beni kendine yakın görmeyip benim yakın gördüğüm Hülya var :hulya:

ben incitanemtuana bide onun yengesiydi galiba güller diyarı onlarla gülsümsultan adlı arkadaşla bide sarıböcük le yakın olmak isterdim

a.s.Duygular şelale..
Ben de yazayım; Chess, Kardelen, magiclowe, 2006model,ank06,lirik güzel,saruboceq, Ecinnili, Pasaklı, sumak, cakıl_822,katze, tuce ..daha vardı yaa :uhm:

olmamıııı var tabii zemuszemus

Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...

:mymeka::mymeka::mymeka:

a.s.Duygular şelale..
Ben de yazayım; Chess, Kardelen, magiclowe, 2006model,ank06,lirik güzel,saruboceq, Ecinnili, Pasaklı, sumak, cakıl_822,katze, tuce ..daha vardı yaa :uhm:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

:mymeka::mymeka::mymeka:

anaaammm ben seni nasıl yazmamışım, tüü kaka bana :kedi: ama ne dedim daha var yazarım yine die kaydirigubbakcemile3

chess , kardelen, 2006model ekliorum listemeŞeniz

ama bak laf olsun die değil harbici ekliom haa seviom bu gacıları

ay valla imrendim kızlar böyle birbirinizi sevmenize ne güzel allah muhabbetinizi artırsın zamanla benimde böyle arkadaşlarım olur inşallah:sinifsinif::1hug:

:mymeka: Yazmasam da o kişilerden biri olduğunu biliyosun koca kafalı Papi:mymeka:
Bi denesin sen:asigim:

Yanlış alıntı yaptım sinirden:dilcikar:
Papi seviyom nan seni:asigim:

çokta olmadı ben bu siteye üye olalı ama yıllardır burda gibi oldum herkesin sıcaklığı sayesinde
papatyaprensesim bu sitede tanışıp beni saatlerce dinleyen dert ortağım oldu :içelim:
canım chevi'm hediyesiyle beni duygulandırdı
kardelen,magiclowe,strapiyle aşk-ı memnuda geyik yapmaya bayılıyorum sayelerinde moralim bozukken bile güldürebiliolar beni yorumlarıyla :roflol:

iyiki varsın kk hergün arkadaşlarıma arkadaş ekleniyo :enbuyukkk:

Burası çok sıcak bir ortam burada ki saygı ve bu saygıya önem hemen kendini hissettiriyor ilk bu siteye denk geldiğimde arama motorunda baktığım konuyu okurken sonrasında üye oldum o andan beri buradayım :) zamanla herkesi tanıyacağımdan birbirimizle daha çok şeyler paylaşacağımızdan eminim..ilk geldiğim andan itibaren mnkks benim ilk arkadaşım oldu yakın hissediyorum kendime onu birde Elif var sıcak yaklaşımları oldu hep..zamanla daha çok arkadaşlıklarımda olacaktır..nice güzel günlere..

ŞenizŞeniz

Arada sürpriz ve heyecan olmalısengözlerimebaksanab
Yoksa çok sıradan oluyor böyle işte.-tatlicadiarzu-

sen ne kıvrak hatunsun var ya :roflol:

Binlerce dansöz varhihoyyyt
Valla çoğu kişiyi yakın buluyorum kendime..Hatta bu magic i bile düşünün yani..

Seviyorum seni :asigim:

:roflol: Bu hülya hep dedikodunu yapıyo zaten senin, hiç yakın bulduğunu sanmam :dilcikar: Derse de inanma zemuszemus

Bana gelirsek, yalan yok benim kendime yakın hissettiğim çok üye yok :dilcikar:
Yorumlarını beğendiğim üyeler var ama yakın hissetmek farklı. İsim vermek gerekirse de aklıma gelenler, magiclowe(bak özellikle başa yazıyorum seni:roflol:) ,Hülya, sumak (zaten 2 sokak ötemde lülülülülülü) , Pandora, EcinniliBarones, Songül, bir de sinema kulubunden kızlar var. Fazla yok dedim ama en çok isim de ben saydım yanlız -tatlicadiarzu-
Atladığım birkaç isim daha vardır mutlaka, sonra ekleyebilirim zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…