- 21 Eylül 2009
- 2.071
- 14
- 158
- 40
- Konu Sahibi ArmutTatlisi
-
aaaaaa çok hoşmus cnm baya keyifli olmalı =)
a.s.Duygular şelale..olmamıııı var tabii zemuszemus
Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...
bide beni kendine yakın görmeyip benim yakın gördüğüm Hülya var :hulya:
olmamıııı var tabii zemuszemus
Chevi, Theshe, Sumak, incitanemtuana, emdev; azelya, Pasaklıminiktanrıca , Çilek, Saruboceq, böle gider bu liste eklerim aklıma geldikçe...
a.s.Duygular şelale..
Ben de yazayım; Chess, Kardelen, magiclowe, 2006model,ank06,lirik güzel,saruboceq, Ecinnili, Pasaklı, sumak, cakıl_822,katze, tuce ..daha vardı yaa :uhm:
:mymeka::mymeka::mymeka:
O kadar çok ki hangi birisini yazayım diye düşündüm..Muhabbetim olanlara zaten hep yakın hissediyorum..Bunun dışında TheShe ve Sumak ile yeni tanışmama rağmen çok yakın hissediyorum son zamanlarda..Öyle çok fazla sohbetimiz olmayıp içten bir yakınlık hissettiğim üyeler de çokyur ama tek tek gelmiyor aklıma.Gülsüm Sultan var,Pandora var mesela onlara da çok yakın hissediyorum..Yahu ben çoğu kişiye yakın hissediyorum kendimi..İncim var bir de o öyle biri ki yakın hissetmemek mümkün değil zaten..
Yanlış alıntı yaptım sinirden:dilcikar:
Papi seviyom nan seni:asigim:
ilişkimizi gözden geçirmemiz lazım:umursamaz: :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3
çokta olmadı ben bu siteye üye olalı ama yıllardır burda gibi oldum herkesin sıcaklığı sayesinde
papatyaprensesim bu sitede tanışıp beni saatlerce dinleyen dert ortağım oldu :içelim:
canım chevi'm hediyesiyle beni duygulandırdı
kardelen,magiclowe,strapiyle aşk-ı memnuda geyik yapmaya bayılıyorum sayelerinde moralim bozukken bile güldürebiliolar beni yorumlarıyla :roflol:
iyiki varsın kk hergün arkadaşlarıma arkadaş ekleniyo :enbuyukkk:
Arada sürpriz ve heyecan olmalısengözlerimebaksanab
Yoksa çok sıradan oluyor böyle işte.-tatlicadiarzu-
O kadar çok ki hangi birisini yazayım diye düşündüm..Muhabbetim olanlara zaten hep yakın hissediyorum..Bunun dışında TheShe ve Sumak ile yeni tanışmama rağmen çok yakın hissediyorum son zamanlarda..Öyle çok fazla sohbetimiz olmayıp içten bir yakınlık hissettiğim üyeler de çokyur ama tek tek gelmiyor aklıma.Gülsüm Sultan var,Pandora var mesela onlara da çok yakın hissediyorum..Yahu ben çoğu kişiye yakın hissediyorum kendimi..İncim var bir de o öyle biri ki yakın hissetmemek mümkün değil zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?